| Casiana a întrebat:

Marilyn Monroe a murit de mult timp, insa eu inca o admir, imi place foarte mult, am multe poze si altele... Ce credeti? Mie mi se pare ca Marilyn Monroe este ca un fel de M. J, adica amandoi vor ramane cunoscuti mereu? Voi ce credeti despre ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt stele care vor licării în istoria artistică și cinematografică!
Pa, pa.

14 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Ii admir pe amandoi.

| xibalba a răspuns:

Am o prietena care a citit mult despre Marilyn Monroe si imi mai povestea si mie... de-a dreptul fascinant cum unii oameni marcheaza istoria timpurilor...

| Casiana explică:

Am citit o carte in care era prezentata viata lui Marilyn Monroe, si Harciog, cei care au relaizat cartea, nu au reusit si nimeni nu a reusit sa se convinga ca Marilyn si-a inceput cariera prin sex... Din contra, multi zic ca se imbraca foarte decent, si totusi inspira o frumusete iesita din comun!

| Casiana explică:

Viking, iti itneleg punctul de vedere, dar cred ca este prea mult spus o "curva"...Cred ca a fost o femeie frumoasa, splendida care va ramane o diva mereu!

| Cryssy a răspuns:

Mda...ai dreptate mai...

| ejaxz a răspuns:

Vor ramane in istorie!

| viking a răspuns:

Da va ramane cunoscuta... dar a fost o curva. Exista chiar o caseta cu ea facand o felatie, cumparata de nu stiu ce om cu bani pentru a nu cadea pe mana altor oameni pentru a-i terfelii imaginea.Cat despre MJ, a fost bun in ceea ce a facut dar inca odata el ca om nu a fost chiar ''sanatos''.

| marie a răspuns:

Nu stiu de Marilyn Monroe, dar Michael Jackson sa fi sigura ca da! sa traiasca regele pop, M. J!:X...crying

| den_4336 a răspuns:

Eu un am o parere buna despre amandoi si cu adevarat vor ramane in istorie mult timp. MJ un om care si-a facut cariera pe propriile puteri si un om bun in acelasi timp, Marilyn Monroe fin cunoscuta si sub numele de ultima zeita a fost o fata saraca daca intr-un centru de plasament la 15 ani casatorindu-se si tot atunci isi si incepe cariera in modeling peste cativa ani urma sa joace in filme facat 35 din acestea.Se stia ca a fost cu presedintele Americi John F. Kenedy si se presupune ca el ar fi omorat-o ca sa nu publice niste secrete deale lui cum ca vrea sa omoare pe cineva la fel se spune ca s-ar fi omorat ea dupa o supradoza de somnifere avand in vedere ca in urma cu 4 zile sa moara a fost intr-o excursie si din cele povestite cu amici ei care au insotit-o in calatorie avea planuri prea mari in cariera punandu-si in practica sa fie cea mai bine platita actrita de la Hollywood si ca ei nu cred ca ar fi fost o tenta de suicid.

| den_4336 a răspuns:

Cine era Harciog?

| redsummer a răspuns:

In niciuncaz J. A. M e un geniu este un rege al muzicii si al dansurilor dupa parerea mea o intrece cu mult pe Marilyn Monroe si chiar pe Elvis si bineinteles pe Madonna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care nu stiti despre Marlyn Monroe este ca si-a inceput cariera pe chestii ieftine, sex pe linga studiourile de filmare. N-ar fi avut nici o sansa altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt legende... vor ramine in istorie, deoarece sunt cei mai celebri artisti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna casiana ma numesc NELUTU am 34 de ani sint din arad si as vrea sa-ti spun cite ceva de Marilyn monroe si eu o admir foarte mult imi place foarte mult de ea a fost cea mai adevarata femeie la vremeia ei si inca lumea mai vorbeste despre ia am si eu o gramada de poze cu ia dar nu stiu daca are ceva filme sti ceva filme cu marilyn monroe

Întrebări similare