Am o prietena care a citit mult despre Marilyn Monroe si imi mai povestea si mie... de-a dreptul fascinant cum unii oameni marcheaza istoria timpurilor...
Am citit o carte in care era prezentata viata lui Marilyn Monroe, si Harciog, cei care au relaizat cartea, nu au reusit si nimeni nu a reusit sa se convinga ca Marilyn si-a inceput cariera prin sex... Din contra, multi zic ca se imbraca foarte decent, si totusi inspira o frumusete iesita din comun!
Viking, iti itneleg punctul de vedere, dar cred ca este prea mult spus o "curva"...Cred ca a fost o femeie frumoasa, splendida care va ramane o diva mereu!
Da va ramane cunoscuta... dar a fost o curva. Exista chiar o caseta cu ea facand o felatie, cumparata de nu stiu ce om cu bani pentru a nu cadea pe mana altor oameni pentru a-i terfelii imaginea.Cat despre MJ, a fost bun in ceea ce a facut dar inca odata el ca om nu a fost chiar ''sanatos''.
Nu stiu de Marilyn Monroe, dar Michael Jackson sa fi sigura ca da! sa traiasca regele pop, M. J!:X...
Eu un am o parere buna despre amandoi si cu adevarat vor ramane in istorie mult timp. MJ un om care si-a facut cariera pe propriile puteri si un om bun in acelasi timp, Marilyn Monroe fin cunoscuta si sub numele de ultima zeita a fost o fata saraca daca intr-un centru de plasament la 15 ani casatorindu-se si tot atunci isi si incepe cariera in modeling peste cativa ani urma sa joace in filme facat 35 din acestea.Se stia ca a fost cu presedintele Americi John F. Kenedy si se presupune ca el ar fi omorat-o ca sa nu publice niste secrete deale lui cum ca vrea sa omoare pe cineva la fel se spune ca s-ar fi omorat ea dupa o supradoza de somnifere avand in vedere ca in urma cu 4 zile sa moara a fost intr-o excursie si din cele povestite cu amici ei care au insotit-o in calatorie avea planuri prea mari in cariera punandu-si in practica sa fie cea mai bine platita actrita de la Hollywood si ca ei nu cred ca ar fi fost o tenta de suicid.
In niciuncaz J. A. M e un geniu este un rege al muzicii si al dansurilor dupa parerea mea o intrece cu mult pe Marilyn Monroe si chiar pe Elvis si bineinteles pe Madonna.
Buna casiana ma numesc NELUTU am 34 de ani sint din arad si as vrea sa-ti spun cite ceva de Marilyn monroe si eu o admir foarte mult imi place foarte mult de ea a fost cea mai adevarata femeie la vremeia ei si inca lumea mai vorbeste despre ia am si eu o gramada de poze cu ia dar nu stiu daca are ceva filme sti ceva filme cu marilyn monroe