| ค๓א a întrebat:

Buna mie imi place de un baiat dar nu stiu ce sa ma maa fac dar am observat ca el cand este in preajma mea se inroseste ii place de mine? ce sa fac sa il intreb daca vrea sa fie cu mine?

Răspuns Câştigător
| EuGen_8915 a răspuns:

Eu sunt baiat, si am avut destule prietene incat sa stiu care e diferenta dintre prietenie si sentimente(+ ca imi dau seama din faptul ca ai avut emotii cand ai scris topicul: ma maa.Deci daca chiar iti place de acel baiat spune-i-o in fata iar daca si el te place atunci nu are de ce sa te refuze!
P. S:Sa nu il intrebi in fata tuturor prietenilor sau colegilor deoarece atunci se rusineaza si nu va zice ce are pe suflet!(si app si deupa mine umbla o fata care ma place doar ca eu sunt mai subred si o las sa isi macine mintea cu mine, probabil asa face si prietenul tau)

6 răspunsuri:
| andreeaaa1 a răspuns:

BUna! Daca vrea sa fie cu tine accepta.Il placi, te place accepta!

Răspuns utilizator avertizat
| QuadruplePersonality a răspuns:

Lol. Da asa directa exti?
Nici nu stii sigur daca te place saracu baiat si tu gata? Deja vrei sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine? straight face

Daca n'ai tupeu sa ii zici in fata ca il placi, si esti curioasa daca e reciproc, atunci scrie-i un biletel sau vorbeste cu el pe mess.
Si daca nici pe mess nu poti sa ii spui, da'mi ID lui, ca ii spun eu laughing.

In cazul in care intr-adevar ii place de tine, poate nu vei mai fi nevoita sa il intreb daca vrea sa faceti urmatorul pas, poate actioneaza el happy

| shogwon a răspuns:

Intreba-l si el va accepta 100%

| ค๓א explică:

Da dar stie ca imi place de el.

| pandabaek a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa iti petreci mai mult timp cu el...Asa o sa vezi daca intr-adevar te place sau nu.Si nu fi prea directa...am patit si eu asalaughing