anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu sa dansez deloc. sad Se apropie ziua lui prietene si va veni si baiatul care il plac. Nu vreau sa ma fac de ras. Mie rusine sa dansez, parca nu pot sa- mi misc picioarele. I-am spus prietenei mele sa ma invete dar nu pot! Imi puteti da niste filmulete? Sau imi explecati ceva! E muzica de petrecere ( clubing, manele. ) Stiu ca, cand o sa auziti de manele o sa dati back sau sa ma injurati dar sa fim seriosi la o petrecere ce pui? Rock? rolling on the floor. Va multumesc celor care imi vor raspunde si nu ma vor injura!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu te inteleg, si maneaua e muzica buna (nu sunt manelar dar imi plac cateva piese). Uita-te in youtube la melodii cu manele si vezi ce miscari fac aia asa prinzi ceva chiar daca nu le ai cu dansul o sa faci un efort cu 3-4 miscari ca nu are nimic daca nu esti experta in dans.

| Ilusion :X a răspuns:

Simte-te libera! Sari in sus, ridica mainile, fa pasi simpli, nu te complica! Nu e mare lucru, eu am facut dansuri populare, de societate, breakdance, dansuri germane, streetdance.

| aumih16 a răspuns:

Nimeni nu se naste invatat totusi dar daca inveti pasii mai departe e usor sa stii

| InsanelyWicked a răspuns:

Lawl
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

referitor la manele da si tu tv-u' pe taraf tv sau alt post de manele si invata de acolo. in mare trebuie' sa dai din buric cred lawl

| Valy93 a răspuns:

Credeam ca sunt singurul care nu stie sa danseze laughing. La majoratul prietenei mele s-a ascultat si rock (muzica mea preferata) si nici acolo nu am dansat. rolling on the floor. De manele nu mai spun. Nici nu-mi plac si nici nu stiu sa dansez. Deci nu dispera daca nu stii. Nu esti singura. Si cine iti spune ca nu e bine cum dansezi spune-i sa faca pasi. A dansa nu inseamna sa urmezi anumiti pasi. A. Ca esti la un concurs lasa asta. Dar asa, trebuie sa te misti, sa faci pe tacanita laughing. Astai dans-ul adevarat. Sa te simti binewinking

| Irinela1 a răspuns:

Dansul e o arta, dar asta nu inseamna ca daca nu o posezi e sfirsit de lume.Fii libera si cel mai important increzatoare in fortele proprii! Misca-te in voia ta, improvizeaza, simte ritmul! Iti faci prea multe griji... Bucura-te de muzica si dans!

| Dascalu_Nicoleta_1999 a răspuns:

Cum se daseaza dupa manele