Eu te inteleg, si maneaua e muzica buna (nu sunt manelar dar imi plac cateva piese). Uita-te in youtube la melodii cu manele si vezi ce miscari fac aia asa prinzi ceva chiar daca nu le ai cu dansul o sa faci un efort cu 3-4 miscari ca nu are nimic daca nu esti experta in dans.
Simte-te libera! Sari in sus, ridica mainile, fa pasi simpli, nu te complica! Nu e mare lucru, eu am facut dansuri populare, de societate, breakdance, dansuri germane, streetdance.
Nimeni nu se naste invatat totusi dar daca inveti pasii mai departe e usor sa stii
Lawl
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
referitor la manele da si tu tv-u' pe taraf tv sau alt post de manele si invata de acolo. in mare trebuie' sa dai din buric cred lawl
Credeam ca sunt singurul care nu stie sa danseze . La majoratul prietenei mele s-a ascultat si rock (muzica mea preferata) si nici acolo nu am dansat. . De manele nu mai spun. Nici nu-mi plac si nici nu stiu sa dansez. Deci nu dispera daca nu stii. Nu esti singura. Si cine iti spune ca nu e bine cum dansezi spune-i sa faca pasi. A dansa nu inseamna sa urmezi anumiti pasi. A. Ca esti la un concurs lasa asta. Dar asa, trebuie sa te misti, sa faci pe tacanita . Astai dans-ul adevarat. Sa te simti bine
Dansul e o arta, dar asta nu inseamna ca daca nu o posezi e sfirsit de lume.Fii libera si cel mai important increzatoare in fortele proprii! Misca-te in voia ta, improvizeaza, simte ritmul! Iti faci prea multe griji... Bucura-te de muzica si dans!