| freehugs a întrebat:

Nu v-ati saturat sa tot auziti in melodiile romanesti de club, cantate in engleza, aceleasi cuvinte? De ex:fire, desire, heart, high, feel, love, free, fly, si in plus repeta si refrenu' ala de vreo 5 ori si gata au terminat melodia. Toata lumea canta in engleza. Unde-i muzica romaneasca adevarata?

6 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Eu m-am saturat de analfabeti care nu sunt in stare sa vorbeasca bine romaneste dar vor sa cante in engleza pe motiv ca astfel iasa si ei mai repede la rampa. Iar "vedetele" noastre se considera un fel de Byonce sau mai stiu eu ce.
Totul este pur comercial. Daca germana sau chineza ar fi la fel de cunoscuta ca engleza sa vezi cum toti ar incepe sa cante in germana/chineza.Totul pentru bani.
De asta nu dau doi bani pe astfel de muzica..."cool" "pa trend"

| DakotaRoyse a răspuns:

E haios ca lumea nu stie nici ce inseamna cuvintele alea.

Melodiile astea repetitive vin din minunata lume muzicala americana. La ei muzica de genul e ca si manelele la noi. Dar pentru noi asta e muzica culta [scuzati cacofonia], pentru. ca e pe engleza.

Vai de capu' nostru.

| ZOON a răspuns:

Da ai dreptate dar ei fac chestia asta pentru ca straini ne considera cei mai buni in materie de house si alte melodii din astea pentru ca straini ii platesc mai bine la concerte spre deosebire de sistemul de rahat din Romania, nu au ce sa faca mai bine canta in strainatate castiga mai mult basescu si boc sunt de vina =D bye

| eu_4591 a răspuns:

Da frate. Lumea a uitat sa asculte Phoenix, Vita de Vie, Bucovina, Vama Veche, Cargo etc.
Dar fiecare cu gusturile sale. Pe mine sincer nu ma deranjeaza atata timp cat nu-mi baga rahaturile alea in gat. Dar cand mai trec masini cu muzica la maxim sau chestii de genu la muzica house, manele, mi se intoarce stomacul pe dos. ( Imi iau eu carnet peste vreo 2 ani si innebunesc lumea cu muzica mea >:] ).
Nu se mai munceste, nu se mai pune suflet in muzica, se face totul pentru bani, totul este facut la calculator, sincer este mare pacat.

| CactusFlower a răspuns:

Am vazut prea multe... voi la fel.Nu mai trebuie să ne gândim de ce.Toţi ştim.
Ce-a fost ieri şi ce e azi... Dumnezeu să ne ajute!

| mario a răspuns:

Decat manelele mai bine asa.citi din Romania stiu engleza la perfectie ca sa inteleaga tot ce spun in melodie,, deci ne place ca are o rezonanta mai buna