) nu are id si chiar daca ar avea crezi ca l-ar zice la toti?
si nu mai pune intrebari de-astea...
"p. s.:E pntr var'mea"->chiar te astepti sa te credem. si da intr'adevar prostia n-are limite, ce te face sa crezi ca o vedeta ar fi interesata de o pustoaica de 12 ani din Romania?
daca nu vrei ca ceilalti sa rada de tine mai bine nu mai pune asemenea intrebari
Yuck asta in primul rand
tu crezi ca justin bieber asta are timp de stat pe mess? nici o vedeta nu intra pe messenger cand o sa va intre in cap asta?
O prietena de-a mea mi-a spus ca vorbeste cu o tipa care sta aproape de Justin si ca l-a vazut la webcam. a luat ID-ul tipei de pe net. ma rog nu stiu ce sa zic insa cred ca e vorba de un fake la mijloc.
Euuu.Eu il am.Acesta este:
get_a_damn_life // saauu:sunt_j.biberon_deci_sunt_Gay
Prostia nu are limita.
Auzi, ID lui Justin **** pardon Bieber
In primul rand, occidentali si americanii folosesc MSN nu Yahoo, si in al 2lea rand chiar daca ar avea, crezi ca o sa-l gasesti usor? si chiar crezi ca "el" o sa-si faca timp pentru tine? are alte lucruri de facut. ma rog. ce intrebari mai pun unii.
Ba are si am vb cu el ...si stiu ca este el deoarece 1. vb in engleza foarte bine si 2.pentru. ca imi apare un semn sus la id un sem ciudat ...asta inseamna ca nu estedin europa. justinbieber. officialmail
Ma eu stiu dar era vara-mea la mine si ea a pus intrebarea.
Deci nu imi mai ziceti mie.
Aolo frate chiar nu intelegeti.
Nu e intrebarea pusa de mine.
E pusa de vara'mea.
Si aia care intra doar sa comenteze mai bine sa taca.
JustABelieber întreabă: