| PrINcEss_Y a întrebat:

O sa dau un examen pentru. admitere la un liceu de muzic si vreau la chitara ce o sa-mi dea sa fac? avand in vedere ca eu in scoala generala nu am facut muzica deloc deoarece nu am avut profesor si stiu doar cateva note o sa ma decurc?

5 răspunsuri:
| NinaWoolf a răspuns:

Si eu am aceeasi problema atata ca eu sunt soprana si dau la liceu de arte tongue, poti lua meditatii de muzica happy.
Eu asa o sa fac anul asta ^^

| cyufulyky a răspuns:

Pai o sa te puna sa faci ceea ce stii u si daca le place te acceta sau daca vad ei ca iti place ca vrei sa incerci mai mult de atat o sa te accepte dar daca nu ai ai habar deloc despre chitara...nu stiu ce sa zictongue nu cred ca te vor acceptahappy

| PrINcEss_Y explică:

Dar daca as avea doar niste cursuri de chitara la domiciliu fara examen mas descurca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| niknip a răspuns:

Fratii mei au dat proba aceasta dar ei sunt la vioara, din cate imi amintesc i-a pus sa cante cateva melodii, apoi le-a testat auzul muzical, profesoara batea cu un pix pe masa si ii punea sa faca la fel cum a facut ea, de notele muzicale nu stiu ce sa zic, nu cred ca te pune sa solfegiezi un cantec acum.
Oricum iti spun ca e fff multa munca! Aparent pare usor sa canti dar e f greu mai ales ca nu ai inceput de mica, clasele primare. O sa inveti teoria muzicii, apoi o sa faci cursurile de instrument.
Iti doresc multa bafta in construirea carierei de artist!