Il iubesc Pe Justin Bieber. dar in caz ca nu-ti place roaga-i sa asculte in casti sau sa mearga pe colidoare. rockul este foarte zgomotos iti dai seama imediat ce tip de muzica asculti e mai putin zgomotoasa dar sunt unii oameni care le place rockul nu e ca toate melodiile e foarte diferita ce lelelalte celelalte melodii sunt calme lente line etc de ex la POP se repeta unele versuri dar la rock spun cuvinte intruna.nu stiu chiar daca ti-am fost de ajutor dar putin sper ca da
"Sunt unii oameni care le place rockul"...şi să-mi mai spună mie cineva că fanii lu' bibăr nu-s retarzi.
Ai ratat miezul."nu e ca toate melodiile e foarte diferita ce lelelalte celelalte melodii sunt calme lente line etc". Câtă...profunzime.
Nu am spus ca nu-mi place rockul fiecare are parerile lui despre muzica iar eu mi-am spus-o pe a mea si nu e adevarat ca sunt retardati sunt si ei oameni ca tine dar cu alte dar cu alte genuri
Şi beat scriu mai coerent decât tine.
1.Lasa house-ul si restul genurilor, asculta rock.Nu o sa regreti nimic.
2. Exista zeci de subgenuri ale rockului, iti voi da cateva:
Rock
Hard Rock
Heavy Metal
Death Metal
Thrash Metal
Punk
Alternative
Funk Rock/Metal
Gothic Rock
Pop Rock
Psychedelic Rock
Blues-Rock
Speed Metal s.a.m.d
3.Eu cel putin, consider muzica rock, ca apartinand oamenilor cu o cultura muzicala vasta alaturi de alte genuri (Blues, Jazz,...)
4.Rockul e mai mult decat muzica, este un mod de a trai. Odata ce vei incepe sa asculti rock, nu vei mai prea asculta altceva.
5.O sa vezi ca rockerii din clasa ta te vor aprecia mai tare decat cei ce asculta house sau alte melodii comerciale.
P.S. Bafta la bal! (si eu sunt boboc)
Ancuta5678 întreabă: