One Time, One Less Lonely Girl, Eenie Meenie, Down To Earth si That should be me sunt preferatele mele. Le adoor.Mai ales Down to earth.
Nu sunt fana, dar are patru melodii care imi plac : Baby, Love me, Eenie Minnie si One time .
One less lonley girl si favorite girl le ador imi plac toate la fel de mult dar astea doua imi plac cel mai mult:p.
Hey buna...mel mea prea.hmm nu pot spune ca am doar una pref. am mai multe se numesc : 1 Love Me 2.Baby
3. Justin Bieber - Somebody To Love 4. where are you now 5.that should be me 6. Never say never... cel mai preferate. dar imi plac sincer toate :X:X
A mea este never say never dar dintre alea mai lente ale lui [adica dintre where are you now? si down to earth] o ador pe where are you now? a ta care e?
Mai da altceva nu mai stiti J.B.si H. M. mai explorati si voi muzica timpurilor. Iata si altceva sper sa va placa.
http://www.youtube.com/watch?v=CvtRkarV5wM&feature=related
Nu's fana De fapt il urasc
Dar imi place:Eniee Menie
Si am ascultat acum cateva zile "One less lonely girl". dragutsa
Ar avea mai multi fani daca ar mai renunta la fite[nu e o insulta e adevarul]
Clar! si pe mine ma enerveaza Justin Bieber pentru figurile lui, nu pentru altceva.Insa la fel de clar melodia preferata e Baby urmata de One more time iar pe locul 3 Ennie Minnie.na ca ti-am facut si un top
A mea este One Time cea mai cea! dintre astea mai vesele! sintre astea mai lente imi place Down To Earth! desi isncer imi plac toate fff mult! si este idolul meu deci il ador!:X:X:X
Deci cui ii plac cel mai mult mel One Time, One Less Lonely Gilr, Eenie Meenie si Down To Earth mie astea imi plac si dau funda!
Raluca_8045 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: