Http://mcmusic.ro/......-100.html. Uita-te la asta, Les paul - sustain la greu, corp din mahon, sunet cu frecvente joase mai accentuate, griff din palisandru, ca de obicei, foarte buna pentru metal, eu cat de sincer se poate, iti zic ca o prefer si pentru solo-uri, aici e dupa gusturile fiecaruia.Eu prefer 22 de freturi, bridge fix si LP, altii 24 de freturi, floyd rose, soloist, altii 21 freturi, tremolo, strat... Iti recomand chitara asta.
Eu zic că asta ar fi cea mai potrivită pentru metal.
http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-js1r-dinky_p30.html
Nu e buna pentru metal, merge adica, dar e de pe thomann.de, e 180 euro +30 transportul, daca nu stiai, nu merita. Oricum, pana in 200 de euro nu sunt mari diferente intre chitare (decat dozele single/humbucker, doar astea se deosebesc mai tare, iar pentru metal sunt bune humbucker), deci cel mai important e cum se simt in mana ...Eu zic sa testezi mai multe chitare, sa vezi cu care te intelegi mai bine, eu cum am mai zis, cel mai bine ma inteleg cu les paul-ul, si am testat multe forme.
Iar jacksonul ala care ti-a fost recomandat, are gatul cat 2 palme, desigur, glumesc, dar e lat rau, iti garantez ca nu-i comod, les paul-ul ala care ti l-am recomandat are un gat foarte bun, subtire, nici nu-l simti in mana, lucru bun.
Mai poti sa-mi trimiti odata linkul, ca nu merge ala?
Cat de greu era sa stergi un punct de la sfarsit? Http://mcmusic.ro/......p-100.html
Zerathull întreabă: