Buna! Ce pot sa spun Este un tânăr talentat cu o voce drăguța. Mi se pare un tip foarte simpatic și vad ca are foarte multi fani din toată lumea. Nu pot zice ca sunt chiar o fana, dar îmi place de el .Bravo lui!
Un papagal, m-ati inebunit cu el cand o da cancerul in el sa moara? Cum sa te crezi noul rege pop dupa ce a scos o melodie vaide mama ei? Mai dati-l dreacu de poponar m-ati exasperat cu el
Nu-mi place justin bieber
a intart cu capu intr-o usa de la un hotel http://www.utv.ro/0570724/justin-bieber-e-violent/
http://www.utv.ro/......ntr-o-usa/
Imi place mult de Justin Drew Bieber...Si de melodiele sale:
* Baby
* Stuck in the Moment
* Eenie Meenie
* Overboard
* Somebody To love.
* Runaway Luv.
* That Should Be Me.
* U Smile.
* Never Let You Go.
* Kiss And tell (bonus track)
* Rich Girl
* Up
...
El, Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario.
A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă.
În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records.
A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008.
Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher.
Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher. Bieber reprezintă înca una din vedetele de care s-a zvonit că a murit, alarmând milioane de fani. Acesta a scris pe pagina sa de Twitter ca este teafăr şi nevătămat.
Funda? pls pls pls
Bună eu sunt Vasilik și îl iubesc pe,, Justin Bieber" la culme! Ce pot să spun? E un băiat foarte chipes și drăguț, este un tânăr foarte talentat și are o voce că te dă jos din picioare de frumoasă! Ador melodiile lui și as vrea foarte mult IDU lui! Bra lui că e pe scenăLa revedere>
anonim_4396 întreabă: