Ati inebunit cu totii! nu va suparati pe mine, am ascultat putin din ea, zau...cum puteti asculta manele?! multi oameni au ajuns sa confunde colindele cu manelele! am ajuns o tara care nu mai stie decat manele.nu te supara pe mine, dar eu le urask si nu as asculta asa ceva niciodata.mai bine ascult house decat manele. poate nu e raspunsul cel mai bun, si stiu ca ai zis sa nu sarim cu gura pe tine, dar va rog...chiar va plac manelele?! maneaua tot manea ramane, indiferent de continut!
"nu ascult manele, dar asta e faina"... pai, noah, nu-mi plac oamenii falsi, dar tu mi-esti simpatica.
` i_love_you_and_i_am_cool mai bine desenai cercui pe`o hartie decat sa lasi comentari acela
Vad ca si aici intalnesc vechea problema
Toti is anti`manele si urasc manele
da` de fapt va plac
doar ca na` asa e mai truu` sa fii fake.
cat despre melodia aia...
slabe versuri, sunt altele mai bune.
Salut!
Nici mie nuimi plac manelele deloc. Piesa asta e chiar draguta, despre iarna.Imi place mult, e asa lenta, nu seamana cu o manea
Bye!
i_love_you_and_i_am_cool nu am spus ca e colinda, am spus ca e manea. si crede-ma ca stiu sa fac diferenta intre colinde si manele.Mai intai gandeste ceea ce spui sau invata-te sa citesti
Buna
E frumoasa melodia eu una ascult de toate, depinde de starea pe care o am si locul unde ma aflu de exemplu petreceri etc.
jeff_9730 întreabă:
anonim_4396 întreabă: