Buna nu este tarziu:)Niciodata nu e prea tarziu.Sunt persoane mult mai mari decat tine care invata lucruri noi deci nu e tarziu.Prietena mea cea mai buna invata sa cante la chitara de pe net.Mi-a zis ca sunt niste cursuri bune:)
Uite de aici invata ea:http://cursuridechitara.blogspot.ro/
Mult succes si nu uita ca niciodata nu e tarziu.
Eu mi-am luat chitară la 22 de ani, chiar de crăciunul trecut și încă nu am avut să învăț să cânt la ea și cu cât înaintez în vârstă, cu atât mai puțin timp am, deci cu cât te apuci de ea mai devreme, cu atât mai bine, dar eu nu regret că am cumpărat-o. De multe ori, în loc să ies să fumez o țigară, iau chitara în brațe și cânt câteva acorduri pe care le știu.
Un mic sfat, dacă nu ți-ai cumpărat încă chitară, îți recomand să-ți cumperi chitară clasică, pentru că chitara acustică este ceva mai dificilă, mai ales pentru începători.
Nu sunt din Bucuresti, dar cum ar putea sa fie tarziu? Nu exista tarziu pentru asa ceva!
Eu stau si ma intreb daca e tarziu la 26.
Si de aceeasi parere sunt si eu cu ceilalti ce au raspuns, daca ai pasiune si deschidere, niciodata nu e tarziu. Succes!
La varsta asta daca incepi chitara si ai o vointa de fier si chiar vrei sa faci chitara pe la 20 de ani o s-o stapanesti bine.Pentru cei cu instrumentele si veteranii invata cate ceva in fiecare zii,, in muzica niciodata nu o sa ajungi sa stii tot.
Asa ca apuca-te si fa muzica
Ceau