Avea niște trăsături superbe. Dar e văzut ca fiind "urât" datorită operațiilor estetice pe care le-a făcut în acea perioadă, dar înafară de faptul că și-a micșorat nasul din cauza faptului ca taică-su i-a băgat în cap în copilărie că avea nasul nu știu cum, și că și-a schimbat culoarea pielii datorită faptului că avea vitiligo, nu a schimbat nimic. Speculațiile și răutățile făcute pe seama acestor schimbări i-a influențat și pe alții, care nu au habar de povestea lui.
Oricum, putea fi și verde la piele, cu zâmbetul și ochii ăia tot era superb...
@andreeiutza: Salut, micule prieten frustrat, e clar ce e de capul tău, dacă numești un om pe care nu îl cunoști și care nu ți-a omorât nici un membru al familiei pentru a-l urî, idiot și fraier. Praf.
Andreiutza MJ chiar isi merita titlul de king of pop pentru ca avea o voce minunata si putea sa si-o modifice in foarte multe feluride ex melodia you are not alonela un moment dat canta ff sus! nu cred ca tu o sa poti sa cati vreodata ca elSi Nicoll eu cred ca arata destul de bine avea ceva special
Michael Jackson e un idiot si fraier, ma 'nerveaza si week-end-ul asta e pe postul Vhr de muzica 'Michael Jackon vs. Madonna'' uita-te daca esti obsedata de el
Deanme întreabă:
Ancuta5678 întreabă: