| Floreenofficial a întrebat:

As dori sa ma ajutati sa reconstituiesc melodiile cantate de concurenti la X Factor (concurentul+melodia)de sambata trecuta fiindca nu m-am putut uita si vreau sa vad prestatiile lor.Scrieti fie si numai o singura melodie, ca si asa e bine, una cate una si le adun pe toate, nu neaparat toate, desi daca le stiti pe toate nu ma supar.
Multumesc! Fundita!

1 răspuns:
| AndyAndrey35 a răspuns:

Nu a raspuns nimeni la intrebarea asta pacat ca si mie mi se mai intampla, asta este trebuie sa trecem peste toate :)) ca viata asa este trista :)) dar sti ce trebuie sa faci este sa asculti ce isti voi spune eu iimediat ca este foarte interesants si chiar nu stiAI DE ASTA PT ESTE O CHESTIE NOU NOUTA SI PLINA DE VIATA, :))
A ce trebuie sa-ti spun este sa intri pe x factor sa pui o melodie din carcea si militaria vechie pui o ogliza te brozezi faci bani, iar dupa vei fi mai bogat de cat basescu, chiar si ce cat stiv jones ( cel cuy car a afacut windowsurile si a afacut win 8 si e fain daca vrei til dau ca klam gasit la un om iti trimit un deacesta pe adresa mea daca vrei pe fb ori yahoommesinger ) asa ca x factor sa vedem...pai nu trebuie sa t superim iti trimit eu o melodie este http://www.youtube.com/watch?v=anJ8Knxoazc, spune-i numa una e destul pentru ca asa ai spus si nu doresc sa te supar :D, no povestea nu a ainceput sa incepem asa,: eu nu m-am uitat la x factor niciodata pentru ca eu vorbesc in data de 13 mai 2012 ora 19 : 41:05, iar tu in 10 Decembrie 2011, da m-am uitat atunci dar in 13 mai 2012 ora 19 : 41:05 nu m-am uitat, acesta este preztul, dar cand vei primi tiu acel raspuns de; la mine va fi viitorul, ca nu mai vom fi in 13 mai 2012 ora 19 : 42:55, no te sal fa ce vrei, dar sunt sigur ca nu imi vei da funda, si nici nu ma astept, dara m pus asta DOAR SA FIE PAGINA MAI LUNGA, pe curand! :D