Şi eu sunt fată. Şi nu ascult gunoiul ăla pe care tu îl numeşti "muzică bună".
Buna
asa tinde Romanu sa voteze, unde vede trupuri goale, acolo e de trai, calitatea si decenta, nu mai au cautare, troneaza prostia si vulgarul.
sa speram ca totusi aceasta melodie se va auzi mult mai mult si va fi acolo unde merita.
O zi frumoasa sa ai
Dacă tu crezi că "Ecou" sună bine, atunci eşti foarte departe de a merita să fii luată în seamă.
Rahaturi, amândouă!
Degeaba au vizualizări. Eu nu am ascultat piesa că mi-e prea lene dar am auzit de ea. E un gunoi.Nici maneaua nu am ascultat-o dar ştiu la ce să mă aştept...
Melodii bune, care chiar merită ascultate au extrem de puţine vizualizari, având în vedere manelele şi comerciala.
Asta-i place romanului.
Sunt de acord cu tine. Elena a facut o treaba excelenta cu aceasta melodie. Merita apreciata mult mai mult decat acea melodie de...
Asta asculta romanul. Incurajeaza prostia!
Lasă că şi muzica aia de care tu zici că-i bună, e de fapt o mizerie.
Piţipoance cu voci de pisici în călduri prietene bune cu autotune-ul, care cântă nişte versuri penibile şi fără sens pe un instrumental (dacă se poate numi instrumental) de 2 bani.
Eşti exact ca ăia care au găsit muzică mai proastă decâtr ce ascultă ei şi au impresia că ascultă muzică bună, prin comparaţie cu ceva mai slab.
Bună!
Este foarte normal să spui asta deoarece eşti băiat, de aceea nu îţi place.
Asta nu ţine de faptul că eşti băiat sau nu.
Eu sunt fată şi tot mi se pare o mizerie chestia asta.
Practic, maneaua şi pop-ul ăsta greţos le bag în aceeaşi oală, nu văd ce mare diferenţă îi între ele.Că majoritea care ascultă manele ascultă şi aşa ceva, sau invers.
Cunosc o mulţime de fete care la fel ca şi mine, consideră acest gen de muzică un gunoi.
De fapt, cunosc doar fete care nu agrează acest gen de muzică. Dacă cuiva îi place asta, înseamnă că oricum este o persoană cu care n-am ce să vorbesc. Şi nu generalizez pe baza gusturilor muzicale, dar în toate cazurile se întâmplă că dacă bumţi-bumţi-ul ăsta greţos ţi se pare muzică, tu să fii un om a cărui părere nu are cum să fie relevantă şi pe care nu as vrea să-l cunosc vreodată.
Sincer să fiu, nu înţeleg care e diferenţa între gunoiul ăsta şi rahatul ălălalt. Piesa asta românească: http://www.youtube.com/watch?v=1eNFkzXEHUE, de la o trupă aşa bună, a făcut vizionări în 5 ani, cât face Juve în 3 luni.
Normal,că eşti băiat, baieţiilor nu le plac melodiile astea.
Mie nu-mi place nici una, nici alta. Părerea mea e că muzica rock ar trebui apreciată mai mult decât astea care fac muzică pentu bani sau cântă playback.
Si ce daca? Eu le bag in aceeasi oala.
Nu le plang de mila si nici nu ma uit la vizualizari.
http://www.youtube.com/watch?v=lTGUm_LEVB8
De exemplu, asta are aproape 47 000 de vizualizari si este o melodie buna. Daca nu asculti genul asta nu inseamna ca aia nu e o piesa buna.Zic doar ca astia de azi(care "canta" house si alte genuri pe care nu stiu sa ti le spun)sunt niste mizerii.
Artistii din ziua de azi sunt intr-o criza majora de identitate, se iau unii dupa altii.
Părerea ta.
Ne-ai cerut parerea.Doar nu credeai ca toti au aceeasi parere ca a ta si ca asculta ce asculti si tu.
Da,nu mă supăr dacă ai altă părere, nu chiar toţi suntem la fel.
Daca tu crezi ca aia e muzica buna, impusca-te :|
Ce dracu' mesaj are melodia asta? E un rahat de melodie.Cu nimic mai presus decat o manea.
Ai ascultat vreodata Apocalyptica, Manowar, Guns'n Roses, Metallica?
ASTA e muzica : http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY
Fiecare asculta ce vrea si are alte pareri.
Mie imi place de o mie de ori mai mult Mr Juve, in schimb lalaiala aia nu face parte din ce imi place mie