| Young27338273 a întrebat:

Buna seara, de ce copiii din ziua de azi (exculs eu) nu mai le place muzica aia simpla de ex cea de la O ZONE sau Vescan Irina Rimes ăștia ai noștri (mă rog ai noștri între" că îs din Republica Moldova) dar in fine, revenind la oile noastre. De ce toți copacii ăștia (fie români /tigani) îl ascultă pe Nicolae Guță, Florin Salam dracu sa-i ia de ce? Adică cel puțin pe mine m-au poreclit "băiatul care se îmbracă din ghena "așa din simplul fapt că ascultam și îmi plăcea muzica de petrecere. O ZONE că cică aia de la O ZONE de aia nu au avut ei succes că se îmbracau de la ghena. Am incercat eu sa vb cu ei bai oameni buni așa era moda dar ce dracu sa te înțelegi, in fine de ce e moda asta? PS dacă sunteți și voi că ei va rog sa nu răspundeți...

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Young27338273 : dc copii din ziua de azi... nu mai le place muzica"

că toți ie maneliști - de aia

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum să înțelegi de ce e la modă.

| blackann a răspuns:

Pentru ca toti sunt niste cocalari si se cred smecheri.

| Ganderoaica a răspuns:

Salutare! Ar fi trei răspunsuri la întrebarea ta:
.) Lipsa unei educații muzicale adecvate în școlile de stat: chiar dacă în școala de stat nu suntem educați la nivelul unor viitori artiști vocali/instrumentiști, ar trebui să învățăm mult mai multe decât portativul și notele;
.) Promovarea lor pe toate contextele audio, facile oricărui om contemporan (rețelele de socializare, radio, posturi de televiziune ș.a.m.d.);
.) Lipsa interacțiunii cu alte genuri muzicale (din cauza anturajului, din cauza mediului social, tendința spre o muzică simpla care nu promovează extinderea spațiului cromatic și intervalistic etc.)