| mistervirgy a întrebat:

Buna seara.Desi sunt consultant educational, psiholog psihoterapeut, marea mea pasiune ramane si va ramane vesnic, muzica, avand in vedere ca provin si dintr-o familie de artisti.Am multe premii si participari la diverse emisiuni, am 3 cd-uri cu 70 de cover-uri, dar totusi raman un " no name", fapt pentru care caut un compozitor " no name" dar talentat, care sa imi compuna pe stilul meu. Stiti foarte bine care sunt costurile unei melodii, pretul variaza intre 3500 si5000 de euro la compozitori de renume.Dorinta mea cea mai mare, este sa am un single, o melodie a mea.Mi-am adoptat propiul stil inedit de a canta, precum mi-a spus tatal meu care imi este profesor de interpretare si profesoara mea de canto. Odata cu trecerea timpului am devenit un autodidact.Cant dar nu am si talentul de a compune.Intrebarea mea este, cine se ofera sa imi compuna o melodie? De restul ma ocup eu, atat pentru promovarea mea cat si a compozitorului respectiv, tv, radio, inregistrari in studio, mass media etc.Ma gasiti pe google, Youtube, facebook.Virgil Paunescu. Sper ca am fost destul de explicit si astept provocarile dar si opiniile voastre. Va multumesc!

2 răspunsuri:
| Ionut58282856 a răspuns:

Daca vrei un compozitor incearca tu. Inloc sa platesti 5000 de euro pentru compozitor eu iti recomand sa cumperi un microfon din ala cu diagfragma mica pentru inregistrarea intrumentului muzical, o interfata audio si o placa video. Iar pentru voce un audio tehnica sau un behringer cat mai bun. Stiu ca tu ai zis de compozitor dar daca nu sti sa compui nu te forta, de-asta nu iti iese. Stai linistit si si cu banii aia fa-ti un studio si pune-ti gandirea pe foaie. Daca nu iti ies versurile asta e, nu cred ca cineva cu demnitate se ofera sa iti scrie versuri.

| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Ai o idee de unde sa pleci? versuri sau o linie de unde sa incepi? Alex Stavi pe Facebook si vorbim mai multe