| AnonimulTPU a întrebat:

Buna seara TPU big grin! Nu stiu daca ati observat, dar in ziua de astazi majoritatea copiilor, ba chiar si adultii asculta muzica noua, o muzica nu foarte buna. Inna, Alexandra Stan, si altii sunt starurile Romaniei, staruri care au melodii in care se canta un vers pe tot parcursul acesteia. Ce s-a intamplat cu muzica buna? Trupe si artisti precum: Foreigner, Def Leppard, Bon Jovi, Phil Collins, Backstreet Boys, Tina Turner si multi altii. Ei canta melodii foarte frumoase, cu un sens, nu cu trei versuri toata melodia. Au fost apreciati la vremea lor, dar muzica lor nu mai este asa de ascultata. Pe vremuri exista cea mai buna muzica, iar acum sunt numai prostii pe piata. Aveti o explicatie? Astept pareri si ofer funda celui mai bun raspuns. O seara frumoasa!

12 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Aoleu, tare mai scoateți aceleași întrebări de la naftalină, respectiv aceleași răspunsuri. Mie sincer îmi convine că acei cocalari sunt cu muzica lor de cocalari. M-aș urca pe pereți dacă genul ăla de oameni ar asculta ce ascult și eu. Ce vă plângeți atâta?

| Woodenpints91 a răspuns:

Trebuie să existe şi astfel de oameni, să se poată face diferenţa.

| CautNume a răspuns:

Sa stii ca nu toti copiii ascult rahaturi comerciale "cantate" de "artisti" precum Inna si mai stiu eu ce.
Si sa stii ca, la momentul actual, canta destule trupe si destui artisti ce canta muzica buna.

| Ea12345 a răspuns:

Ce ma bucur ca mai sunt oameni care asculta si respecta muzica adevarata, muzica valoroasa in adevaratul sens al cuvantului!
Cand aud la intrebarea,, Tu ce muzica asculti?" raspunsul,, Orice. house" ma ia cu dureri de cap.
Lumea nu apreciaza adevarata muzica pentru ca ea nu este mediatizata si ridicata in slavi asa cum se face cu aceste melodii acum. Si e trist.

| xCat a răspuns:

Ii cv de genul: traind intre prosti, devii si tu prost. Noua muzica este difuzata in exces, incat te obisnuiesti cu ea, mai retii si versurile si ai impresia ca ti-o si place.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Ştii de ce?
Toţi concep sensul cuvântului,, distracţie" ca o bălăngăneală şi un dat din mâini. Pe Def Leppard nu poţi să chiui, să fluieri şi şuncile care ţi se revarsă din pantaloni nu se pot mişca pe un asemenea ritm. De aia se bagă o Inna şi s-a terminat bâlciul. Dar ce e hilar, e că muzica pe care se distrează ei, e percepută ca muzică bună şi că ascultătorii de Smiley sunt supranumiţi... oameni cu gusturi.
Şi când am întrebat care e motivul lor să asculte asta, au răspuns detaşat:,, Cine crezi că mai ascultă muzică din anii '80? De Scorpions nici bunica nu mai ştie, iar AC/DC sunt satanişti." Am mai întrebat pe cineva ce vede aşa frumos la o melodie de-a lui Pitbull, care rula atunci în playlist-ul telefonului persoanei respective şi mi s-a răspuns:,, Eh! Pe asta poţi să dansezi, are ritm. Doar nu ascult melodii de înmormântare." Melodiile de înmormântare sunt ce ascultam eu atunci şi din câte îmi amintesc era vorba de Dio-Dream on.
Dar fiindcă a prins la prostime ritmul de house manelizat, melodiile din aria asta sunt parcă... căcate, la minut. E jalnic.

| MrsEinstein a răspuns:

Exact. Ai perfecta dreptate. Eu sincer, m-am saturat de muzica romaneasca. Toata vara, toata lumea a ascultat "Vara nu dorm" sau alte "melodii" penibile.
Rar mai vezi oameni care sa asculte Metallica, Iron Maiden, Kiss, Pink Floyd sau trupe/cantareti care merita toata atentia.
In general ei asculta ce se difuzeaza pe Kiss TV sau UTV.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru MrsEinstein):

Da-i pe google Pasarea Colibri sau Iris sau Dan Spataru sau Ion Dichiseanu sau Ducu Berzi sau Aurelian Andreescu. Nu poti spune ca te refereai doar la muzica noua, ca o anumita formatie din cele enumerate de tine, Metallica, a cam dat-o in bara dupa 2005.

| MrsEinstein a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Esti un baiat inteligent.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru MrsEinstein):

Tu esti fetia cu poza Lisei Simpson?

| MrsEinstein a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Nu.....cine e acea fetita?!

| DaVinci29 a răspuns:

E adevarat ce spui. Toti au inceput sa asculte muzica proasta. Chiar si copii de 10 ani asculta Inna, Alex Velea etc... Mai mult ca sigur ca asa vor fi si generatile care vor veni, iar muzica cu adevarat buna, care iti transmite anumite sentimente, te face sa vezi anumite lucruri, care chiar spun ceva, nu doar vorbe in vant care rimeaza, ei bine, aceea muzica este si va fi ascultata doar de cei care stiu sa o aprecieze cu adevarat.