| AlexeHellsing a întrebat:

Bună Seara TPU... Dați-mi voie să mă recomand, sunt scriitor. Mă ocup noapte de noapte cu tăinuirea misterelor paradoxale ale condiției omului în slovele unei foi de hârtie, și de aici s-a cam născut o problemă. M-am mutat cu puțin timp în urmă într-un cartier cu un grad de zgomot greu de explicat sau imaginat. Cum era de așteptat, concentrarea mea s-a stins și odată cu ea, glasul peniței. Am nevoie de ceva care să umbrească zgomotul. Aici interveniți voi. Mă puteți ajuta cu niște titluri de cântece (linkuri) a căror ritm să fie unul calm și liniștitor, dar să fie acompaniat și de un text bine structurat cu o semnificație deosebită. Spre exemplu cântecul,, Sara pe deal,, după versurile lui Eminescu și vocea lui Tudor Gheorghe sau a corului Madrigal. Nu este neapărat ca versurile să fie scrise de o personalitate literară, ci doar să intre la inimă. Sper din suflet să mă puteți ajuta în al meu declin spre echilibrul lăuntric.

2 răspunsuri:
| Jimtheghost a răspuns:

Well, nu prea stiu, mai ales in limba romana. No idea. Pot sa-ti sugerez cateva in engleza daca vrei. happy

| TronCat a răspuns:

Ai probleme.