Pai. Pe la vreo zece ani urmaream pe youtube un filmulet de parkour si pe fundal era o melodie care imi placea la nebunie si am reusit in cele din urma sa o gasesc. Era Rise Against - Paper wings. Am ascultat orice melodie posibila de la ei. Dupa am trecut la Alter Bridge iar apoi la guns n roses iar acum Slash e favoritul meu din toata muzica rock. Trupele care le ascult zilnic ar fi in primul rand orice trupa de a lui Slash apoi Metallica, Rise against, Rammstein, Alter Bridge etc. (P.S. si eu detest trupele de care ai zis acolo )
Pai...eram moarta si inca sunt dupa Ozzy! In plus familia mea asulta acest gen iar eu pur si simplu l-am adorat...si inca il ador.Printre preferati se numara Black Sabbath, Metallica, Guns'n roses, Iron Maden, Deep Purple etc
Eu am inceput sa ascult rock cand aveam 11 ani, de la verisoara mea. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Don't cry de Guns'n Roses.Mi-a placut super mult. Verisoara mea vazand ca imi place mi-a mai aratat mai multe melodii. Inca o trupa pe care mi-a mai aratat-o a fost Aerosmith)etc. Îi multumesc extrem de mult ca m-a condus pe acest drum))) daca nu era ea cred ca ajungeam un copil de 12 ani care asculta muzica asta comerciala, oribila din Romania.