| Rockăr a întrebat:

Buna seara utilizatori TPU happy

Voi cum ati inceput sa ascultati rock 'n'roll/metal/rock? Ce v-a determinat sa o faceti? Cu ce melodii sau formatii ati pasit in aceasta lumea minunata plina de libertate si libera exprimare pe care rock-ul v-o ofera?

P.Nu vreau sa jignesc dar daca ati inceput cu chestii gen Linkin Park, A7X,Tokio Hotel si restul acestor mizerii nu va mai obositi sa raspundeti! :*

63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știu că probabil nu mai folosești contul, nu te mai interesează întrebarea și cine știe dacă din 60 și ceva răspunsuri te vei obosi să-l citești pe-al meu.
Calmându mă și reflectând la ce ai spus, numai "începătorii" ar face ce ai făcut tu. Judecă. Lăsând la o parte chestia cu "suntem o familie mare și fericită" (pe dracu), ne și certăm pe anumite subgenuri și trupe. Asta e de înțeles, dar ce ai făcut tu e josnic. I-ai exclus cu totul pe citez "cei care au început cu Linkin Park, A7X și Tokio Hotel" (apropo ai greșit un nume de trupă). Ne certăm dar până la a exclude. Asta înseamnă că ești un trve kvlt, etilist sau începător.
Trecând peste asta din nou, ți am dat impresia că oi fi vreo pokemoană care ascultă trupele alea. Ei bine, nu. Astfel îți rãspund și la întrebări. Am început să ascult când mi am auzit părinții punând ceva melodii de la scorpions, queen, aerosmith, bon jovi. Dar a descoperi e altceva. Mai târziu am ajuns să fiu și eu de tip old school continuând cu sex pistols, pink floyd, led zeppelin, black sabbath, ac/dc, metallica, beatles ș.a. până am dat și de motorhead, pantera, testament, amon amarth, gorgoroth, mayhem și lista poate continua.
Ce m-a determinat? Curiozitatea, neconformitatea și plăcerea care o crea urechii, creierului.
N-am avut nici cea mai mică intenție să te jignesc doar să-ți atrag atenția în ce ar crede unii (eu) dacă ar vedea o astfel de exprimare. O zi faină

| Andreealol1234 a răspuns:

Eu am inceput sa ascult rock cand aveam 11 ani, de la verisoara mea. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Don't cry de Guns'n Roses.Mi-a placut super mult. Verisoara mea vazand ca imi place mi-a mai aratat mai multe melodii. Inca o trupa pe care mi-a mai aratat-o a fost Aerosmithlaughing)etc. Îi multumesc extrem de mult ca m-a condus pe acest drumlaughing))) daca nu era ea cred ca ajungeam un copil de 12 ani care asculta muzica asta comerciala, oribila din Romania.