anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt mary imi puteti spune si mie o formatie rock in afara de three days grace, green day, avril lavigne...ca m-am saturat de asteastraight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mai sus "Cauta intrebari sau raspunsuri". Oare pentru ce e? Numai azi a mai fost cel putin o data intrebarea asta rolling eyes.

Dar daca nu te descurci ceva sugestii:Bullet for my valentine, Escape the fate, Nightwish, Sick puppies etc.

12 răspunsuri:
| Mary24 a răspuns:

Careva?

| FuNN a răspuns:

Frati Jonasbig grin sau AIROUSMIT Funda te rog n-am nici una pana acum? Te rog eu multtongue pup

| ROBERT_4874 a răspuns:

Ac/dc Gunses roses Rolling stone.

| AndyNyappy5 a răspuns:

Buna...in primul rand green day si avril lavigne sunt punk. eu ascult rock japonez, asa ca nu stiu ce sa-ti spun...asculta Queen pentru ca e absolut genial.happy

| Pure.Sunshine a răspuns:

Red hot chili peppers
korn
system of a down
vama veche
vita de vie
omul cu sobolani
metallica
placebo
ACDC
aerosmith
blink 182
anti-flag
celdweller
disturbed
cargo
e. m. i-l.
evanescence
good charlote
guns 'n' roses
incubus
muse
nickelback
nirvana
nofx
panic at the disco
simple plan
sum 41
liquido

si muuulti altii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@DarkWariior Du-te la desene si inainte de a mai veni pe siteuri sa iti dai cu parerea invata sa scrii.
Frati Jonas=>nu canta rock, canta o porcarie care e pur comerciala.
"airousmit" sunt de fapt Aerosmith

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

U2, linkin parca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unu din preferati e. m. i-l si ac\dclaughing

| rosehudson a răspuns:

Ei bine mary ti-as putea da multe exemple dar in gen. sunt trupe vechi...Guns N' Roses, Kiss, Megadeth, Metallica, Nightwish, Nirvana, Duff McKagan's Loaded, Skid Row, AC/DC, Aersomtih, Bon Jovi, Cinderella, Alice Cooper, Iron Maiden, Joan Jett & The Blackhearts, Motley Crue, Motorhead, Ozzy Osbourne, paramore, Queen, The Redjumpsuit Apparatus, The Runawats, The Vines, Twisted Sister, Velvet Revolver, Def Leppard si...cam atat

| ionutrock a răspuns:

Black sabbth, ozzy osborne, rammstein, kamelot, luna amara, iris, cargo

| DakotaRoyse a răspuns:

Ce ai insiruit tu, nu prea e rock. Adica, o fi poate doar un subgen xD Revenind, daca pana acum le-ai ascultat pe astea, incearca si tu Simple Plan, Sturm unde Drang, Negative, Evanescence, Jesus on Extasy...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Camp rock