anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt o mare fana a hip-hop-ului dar de un timp imi place rockul :d (sper ca am scris corectbig grin) si nu prea stiu ce trupe bune sunt sau ce melodi frumoase si a-si vrea daca puteti :-p sa imi recomandati si mie melodi dar nu mel de aia in care tzipa o satana si ala satana rupe o chitara ca nu imi placlaughing vreau ceva mai lent. Melodii gen The rasmus-in the shadow cevga de genu nu stiu cum sa ma exprimbig grin big grin.Multumesc mult!

8 răspunsuri:
| kpr a răspuns:

Alice in chains-would
alice in chains-no excuses

| stef87 a răspuns:

Asa eram si eu la inceput, nici nu doream sa aud de anumite piese precum ale celor de la Dimmu Borgir sau In Flames. Imi ajungeau Compact, Iris, Cargo (trupe romanesti), Scorpions, Bryan Adams, Ac/dc, Bon Jovi, Depeche Mode, Genesis, Green Day, Ozzy Osbourne etc. Cu timpul am ajuns uite de la Metallica - Nothing Else Matters, Pink Floyd - High Hopes, Queensryche - Eyes of a Stranger, Symphony X - Shades of Grey, Sonata Arctica - Last Drop Falls, Replica, Letter to Dana, Shy etc. la Sabaton, Tarot, Pain, Arch Enemy si multi altii.
Nightwish au ceva balade super (Sleeping Sun, Dead Boy's Poem, Forever Yours, The Islander, Two For Tragedy, Walking in the Air...), Within Temptation - Say My Name, Memories, Frozen; Vision of Atlantis - Return to You; Him - Gone with the Sin; Evanescence - Together again; Diary of Dreams - She. As mai avea o gramada de recomandat, totul depinde tine cum intelegi piesele. Zic asta pentru ca in rock nu se canta despre "mi-am luat masina si fac ciuda la vecinii mei" ci despre sentimente, trairi, iar unele nu le poti canta/exprima pe un ton de balada; pur si simplu, cand simti si tu acel lucu spus in acele versuri, erupi :D ex:
http://www.youtube.com/watch?v=0VF0BlXP-0Y
Eventual tinem legatura pentru mai multe recomandari :))

| 01Bebe a răspuns:

Jonas brothers:X:X:X:*

| username_5501 a răspuns:

Deci nu stiu ce tip de rock iti place dar iti zic catema trupe bune:Metallica,Motorhead,Ac/Dc,Ozzy Osbourne, Merilyn Manson, Antrax.etc incearca vezi daca iti plac.

| AnnღdraaღaaaA a răspuns:

Uite

-Tokio Hotel
-Adam Lambert
-Skillet.
-SlipKnot
-Myiavi
-Alice Nine
-An Cafe
-Linkin Park
-Cinema Bizzare
-Aerosmith

Cam astea le ascult eu. fundita happy?

| CristianM a răspuns:

Incearca,Green Days,Paramore, Guns 'n' roses, Panic at the disco.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@betty nu le am eu cu rockul da vad ca nici tulaughing adica jonas brothers rock?straight facewtf?