Romania duce lipsa de oameni ca noi, si se observa clar ca nu-i doresc, indiferent de unde esti...
Eu sunt calma de felul meu,si ascult si rock si metal,dar am momente cand nu pot sta linistita daca ascult o melodie frate,pur si simplu,depinde si de ritm,poate fi intr-adevar o problema,am spart zidul bunicii pentru ca aveam prea multa energie)),dar fara sa vreau,doar m-am intors si nu stiu cum am dat cu picioru'.
Sunt o fana a muzici rock si metal,imi place foarte mult.
Sunt si calma, dar am momente cand sunt si crazy, dar de regula sunt calma.
Succes
Si eu ma aflu cam intr-o situatie asemanatoare cu a lui VldMe5.
Dar n-am inteles "cine mai are aceeasi problema ca mine?", care e problema?
@GothicDanger nu e o problema asa de mare. Ai sa gasesti si persoane cu gusturi asemanatoare. Manelele ar trebui interzise. Vorbesc serios. Sunt o gramada de legi puse doar de dragul de a fi, de ce sa nu interzica manelele?
Ooo da mai sunt destule care asculta rock indiferent de gen! mai ales pe TPU am observat ca mai sunt destul de multi!
Sincer Metal-ul este pe cale de disparitie! Noi trebuie sa facem sa nu fie asa WHORE! Foarte multi cocalari si prea multe pitipoance in Romania, suna cam ciudat am 13-ani si ascult metal de la 10 multor oameni li se pare ciudat ca ascult metal. dar WTF pe cine intereseaza _|_METAL RULES_|_
Eu sunt tipul dependent de metal care toata ziua e fucked up si scrie versuri in fiecare ora(ale melodiilor preferate, momentan sunt un poet groaznic) iar cand ajunge in casa incepe sa faca headbang.Metalul e mult prea genial pentru a nu fi dependent.De obicei sunt calm dar nu ma pot abtine sa nu fac headbang pe unele melodii.
Cand spuneam problema adica = singuratate, nimeni cu care sa vorbesc ce mai e nou sau "wow imi plac versurile de la...". Sunt foarte putini in jurul meu care sa aiba aceleasi preferinte si mi-ar placea sa cunosc persoane cu gusturi asemanatoare.
Ma bucur sa vad ca nu traiesc intr-o lume plina de manelisti... asa incepusem sa cred.