| Dragonița a întrebat:

Sunt rapperita, compun de mult, dar niciodată nu mi-am pus piesele cum ar veni în funcțiune, cum aș putea deveni mai populară? Dar un nume de scenă pentru o fată, ați ști?
Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Ca si nume ar trebui sa alegi ceva ce te reprezinta, apoi sa-l scurtezi/modelezi pana ajunge sa fie un singur cuvant/maxim doua.

Popularitatea, in special la categoria rap, este greu de obtinut, consumatoare de timp si un mare esec pe viitor mai ales daca nu ai fost nascuta pentru asa ceva.

Probabil este la o varsta confuza si crezi ca esti rapperita, insa pana sa te gandesti la popularitate mai bine te`ai gandi daca vei ajunge undeva cu asta sau este doar un hobby trecator. Cere mai multe pareri celor din jurul tau, pareri legate de ceea ce compui, pareri obiective, nu cele ale prietenilor sau familiei. Exista multe alte modalitati de a deveni populara si fara a canta rap.Parerea mea.

(Acesta a fost un raspuns special conceput sa te motiveze si mai mult sa ajungi faimoasa doar ca sa`mi dovedesti contrariu celor spuse de mine. Spor la treaba pustoaico!)

2 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Găseşte un instrumental şi învaţă să lucrezi în programe de mixat prima dată sau roagă un amic / amică să te ajute.

Cât despre nume, uită-te prin afară la nume gen Renni Rucci şi restul fetelor, Cardi B, găseşte pe acolo o sursă de inspiraţie.

| gothicbat a răspuns:

Încarcă-le pe YouTube.
Nume de scenă găsește-ți singură, tu știi ce ți-ar plăcea și ce te-ar reprezenta, nu noi.

Întrebări recente