| XZX213 a întrebat:

Buna tp m-am apucat de cantat la chitara si am una mare acustica. Problema este ca de acum nu voi mai fi in oras dar nu vreau sa renunt la cantat si nici nu pot sa o iau dupa mine mereu. M-am gandit sa cumpar una micuta pe care sa pot sa o iau cu mine mereu dar nu stiu daca se poate canta la fel de bine si pe una mare ca una micuta? (Ma refer la ceva de genu 1/4)

Răspuns Câştigător
| Duku99 a răspuns:

Salut! Forma corpului chitarii, cat si toate materialele din ce e facuta, ii schimba tonul. Daca nu vrei o chitara mare, 1/4 ti-ar incapea si intr-un ghiozdan. Asemanatoare unei ukulele. De sunat, sune bine. Proiectia/volumul nu va fi la fel de mare, dar se aude. Nu cred ca ai avea nici probleme la cantat. Mai greu/incomfortabil e de cantat la o chitara mare, decat una mica. Eu as spune ca merita sa incerci. Daca nu esti sigura pe o achizitie, intr-a intr-un magazin de muzica si incearca una. Tie trebuie sa iti placa si tu stii la ce standarde vrei sa ajunga instrumentul. Vrei un instrument avansat, ceva intermediar? Tu stii. big grin