N-are rost sa-ti iei astfel de echipament, bani aruncati degeaba.Mai bine mai strangi si iti iei ibanez grx20-ul + un fender mustang/ peavey vypyr second hand.N-ai alta sansa sa scoti un sunet decent cu un buget mai mic.
Dar...amplificatoarele merg daca eu ma aflu la bloc? Adica, nu o sa ma injure vecinii, daca se aude prea tare ?
Si...crezi ca ar fi bun si asta la 450 tot de la pevy? http://www.mcmusic.ro/......83622.html
Merg date incet amplificatoarele, nu-i problema.Peavey-ul ala e complet diferit de vypyr...Ce-ti recomand eu e ceva digital, pe modelling. fender mustang 1, peavey vypyr 15, line 6 spider
Line 6 spider de pe sound creation la 500 lei ar fi bun?
Da!
A,mersi,si,legat de chitari, cam cu ce difera chitara ibanez fata de fender-uri? P.S. Iti voi da funda dupa ce imi voi lua chitara+amp si daca voi fi multumit de ele
In primul rand, diferenta principala e numarul de freturi, care nu afecteaza doar faptul ca nu poti folosi Re-ul, ci si marimea freturilor.Mai difera forma, squier-ul e stratocaster, iar ibanez-ul e superstrat.In rest, sunt identice.As merge oricand pe ibanez, le-am incercat pe ambele si fac parte din alte categorii...Cat despre funda, nu ma intereseaza, sunt aici sa ajut oamenii, nu sa primesc niste pixeli.Si te-asigur ca nu o sa fii dezamagit, nu doar ca am testat eu toate echipamentele pe care le recomand oamenilor, dar nici n-a venit cineva in viata mea sa-mi reproseze ca le-am recomandat o prostie.
Multumesc foarte mult! Sa sti ca esti chiar foarte tare si se vede foarte bine ca tu esti expert in acest domeniu. O sa ascult sfatul tau. Si multumesc inca o data!
Si,mai voiam sa te intreb daca pe Ibanez pot canta si melodii Blues, adica mai calde, ca de la cineva am inteles ca Ibanezul e pentru Metal.
Normal ca poti, de fapt, si pe cele mai puternice doze (25 kohm output), se poate canta blues, cu gain-ul dat la minim. Mai ales daca mai si cobori doza de neck la minim si canti pe ea, n-ai cum sa nu poti canta blues. Si ibanezul nu e pentru metal, brand-urile de chitara nu sunt pe genuri de muzica. Asa ca si experienta personala, am cantat blues si pe un SD invader (doza de vreo 2 ori mai puternica decat ce are grx20), n-am avut nicio problema cu gain-ul dat putin mai jos de ora 12
Si,ce spui despre chitara asta http://www.mcmusic.ro/......grx90.html Ca ma gandeam ca ar fi mai buna ca are si o doza singlecoil, chiar daca depasesc putin bugetul...
Nu suna tocmai bine doza single coil din mijloc, adica nu se compara cu tonul unei doze single coil din neck, dar e si asta un avantaj, o sa fie ceva mai versatila chitara.
Ancuta5678 întreabă: