| geozzy a întrebat:

TPU! Am o chitara Epiphone Les Paul semnata de IRIS si as vrea s-o vand. Stiti la ce pret as putea s-o evaluez? Cel mai detaliat raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| MusicFromAvenue a răspuns:

Acum depinde ce fel de Les Paul ai, pentru ca exista si la 500 lei si mai scumpe. Daca ai de foarte mult timp chitara pretul ei va scadea considerabil insa pentru faptul ca este semnata de IRIS poti sa ceri putin mai mult, insa chitara trebuia sa arate foarte bine estetic, sa nu ai probleme cu griful, dozele, butonul de switch, de volum, de ton. Daca are probleme cu griful atunci chitara scade din pretul ei cu 90% pentru ca va falsa si nu va conta ca este Les Paul sau ca este semnata. Daca este in regula eu as fi interesat. Bafta in continuare!

4 răspunsuri:
| Paul_Sima_1993 a răspuns:

Pretul cu care ai vinde chitara depinde ce Les Paul ai si semnatura cred ca ar valora cam 100-200 de euro

| MarcŞiAtât a răspuns:

Pai in primul rand, pe chitara ai dat in jur de 400 lei ( banuiesc ca e acustica) chitara la mana a 2-a, nu ar valora mai mult de 200-250 (maxim)...iar o semnatura de la IRIS ..nu stiu pe cati i-ar tenta. Cred ca in jur de 300 lei e acceptabil thinking Depinde si cum arata chitara, sa nu falseze la freturi etc.

| Bombonik_Maryy_1995 a răspuns:

5000lei

| geozzy explică:

Eu pe chitara am dat 2000 lei si este electrica va dau si poze daca vreti... Multumesc celor care au raspuns pana acum!