| Anna_6465 a întrebat:

Acum cateva zile mi-am facut cont pe youtube, dar cand vreau sa intru imi zice ca e o eroare la parola.Asta e.Se intampla ceva daca imi fac un al doilea cont? E gratis sau trebuie sa platesti?
Mi-a spus cineva ca parola trebuie sa contina si litere si cifre si semne de punctuatie. E adevarat? Si de aceea sa nu-mi mearga?
Multumesc,
AnytsaSelena2girls:*

5 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Parola poti sa recuperezi de pe email si pe un email poti avea numa un cont pe youtube. Si despre parola, parola nu trebuie neaparat sa contina "si litere si cifre si semne de punctuatie" poti sa ai numa litere sau litere si numere. Acum ca ai zis de semne de puctuatie... inteleg ce e cu "eroarea de la parola" cand pui semne de puctuatie mai ales la parola gandeste-te ca limba pentru tastatura difera la caractere in dreapta jos ai limba pentru tastatura de exemplu "RO sau EN..." in RO bara jos _ este inainte de shift dreapta si in EN bara jos _ este inainte cu 2 taste de tasta de stergere am dat un exemplu numa si celelalte caractere au aceeasi poveste, asa ca nu mai baga caractere la parola ca o sa ai probleme ca unele calculatoare sa nu iti recunoasca parola pentru ca semnele de punctuatie difera la tastatura.

| Emena a răspuns:

Pai.nu poti da la "am uitat parola"? stiu ca si tu mi-am uitat`o.si mi-am pus o parola noua.nu trebuie sa platesti. e acelasi lucru cu primul cont.si nu.parola nu trebuie sa contina litere, cifre si semne de punctuatie.
si ca sa nu iti uiti parola, poti sa bifezi acolo casuta sa ramai logata mereu

| LostInDreams a răspuns:

Si eu am patit la fel, tot asa am uitat parola, acum si passwordullaughing. Am incercat sa imi fac alt cont, insa la sfarsit imi cere numarul de telefon, cand il bag nu mi-l primeste.Nu m`am gandit sa fac cont pe alt calculator, daca ai cum incearca.Bafta

| Adredemesconf a răspuns:

Nu e adevarat si eu am cont. Poti sa-ti faci altul, normal, si nu platesti nimic!
Bafta!

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

Poti sa iti faci un alt cont...Nu trebuie sa platesti, este gratis si primul cont nu te deranjeaza.

Parola nu trebuie sa contina cifre, semne de punctuatie.
fundita?!