| Aysa19 a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare, adica mai concis am o curiozitate. Ce va place la Alexandra Stan, sau ce nu va place.Cum vi se pare melodia "Mr Saxobeat". Va place melodia sau nu.Va place video sau nu http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI&feature=chann el

Astept parerile voastre cea mai bine explicata parere /opinie va lua FUNDA.

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Pai e o fata talentata, chiar are voce(parerea mea).

Iar melodia Mr SaxoBeat mie sincer imi place chiar foarte mult...adika hai sa fim realisti, nu se compara cu Lollipop, unde ziceai ca e o c***a.

Si ce sa mai zic, imi place de ea, voce are, frumoasa e, insa e la o anumita vreme, nu stiu poate si acum, era foarte criticata din cauza melodiei Lollipop.

Insa ea poate ajunge o artista de exceptie, de care Romania s-ar mandri sa o aiba.Asta daca nu mai scoate melodii ca Lollipop.

Asta e parerea mea.Nu va convine asta este.

3 răspunsuri:
| Alexandra. a răspuns:

Alexandra este o fata foarte draguta, si ste si inteligenta.Nu ca altele, cand deschid gura lasa lumea masca.
Vocea ei este incredibila, nu stiu daca ai vazut inregistrarea cand canta ea,, Take a bow'' de la Rihanna. M-a surpris intr-un mod placut.
Cat despre,, Mr.Saxobeat'', este foarte ok, este in topuri si o ascult aproape zilnic.Si videoclipul nu pot zice ca este original, dar macar parca sunt fetele mai imbracate in el.
Cinste Alexandrei!

| Rox348 a răspuns:

Pai mie mi se pare ca se machiaza cam mult si o imbatraneste + nu stiu cum e ea in realitate... nu ar trebui sa o judec nu poti sa iti dai seama ccum e o pers doar dupa melodiile care le canta si vidioclipul... nota 8 mie imi place doar cum cantabig grin

| bibicu0552 a răspuns:

Pai mel mi se pare destul de draguta fata de "Lolly pop'' desi este romanca (si asta este adresata tututror cantaretilor romani) mi se pare corect sa cante in romana sunt destui englezi care sa ne incante cu muzica lor. Acum sincer cate tari (care au a doua limba de vb engleza) promoveaza din ce in ce mai multe melodii in engleza si nu in limba lor de origine? Imi place de Alexandra pentru ca in videoclipul acesta nu s-a expus si nu pot aprecia vocea deoarece nu am auzit-o niciodata cantand live, dar imi place