anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare am un stil diferit la muzica fata de alti(adica) imi place foarte mult K-PoP (adica muzica koreeana) si ma tot critica ca sunt prosti, urati si mai stiu eu cum pana si cea mai buna prietena a mea mi-a zis asta (in fine ).Si sunt foarte suparata din cauza asta pentru felul cum ma critca ce ar trebui sa fac puppy dog eyes.

6 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Sa-i asculti ca au dreptate.

| xCatastrophe a răspuns:

In primul nu trebuie sa te simti jignita si acuma cu prietena ta cea mai buna, nu am sa-ti tin vreo predica ca nu ti-e prietena, dara fost urat din partea ei, ar trebui sa-i zici ca te-a deranjat, iar daca nu intelege nu stiu, poate chiar nu ti-e prietena. Eu nu-s cu, Coreea, mai mult Japonia fiind ca ma uit la anime-uri insa, nu pot sa zic ca ma atrage, dar nu am de ce sa o insult, e o tara draguta. Am vazut un serial odata si a fost chiar dragut. ^^
Nu trebuie sa te lasi influentata de altii cand vine vorba de gusturile tale in materie de muzica sau filme, etc. Gusturile nu se discuta.

| irbis a răspuns:

Daca tie-ti place, de ce-ti pasa ce spun altii? Tie-ti place. Asta e tot ce conteaza.

P.S. Eu ascult muzica japoneza.

| val31989 a răspuns:

Buna!
Simplu,asculta ce-ti place si fii diferita de ceilalti.
Si mie imi place muzica coreeana, e foarte frumoasa...
Asculta ce-ti place si nu te uita dupa gura celor din jur.
Pupici :*

| LanaSpectrum a răspuns:

Inseamna ca nu iti este prietena. Prietenii nu te judeca niciodata pentru felul cum arati,dupa ce muzica asculti sau dupa cum te imbracii... Ar trebui sa nu mai asculti haterii si iti cauti prieteni printre cei care te asculta si te apreciaza pentru cine esti. Eu, chiar daca nu ascult k-pop, stiu cateva nume de pe scena lor muzicala, ca Hyuna, 2nei, Girls Generation (nu stiu exact cum se scrie) si mai era o trupa, din 8 fete,carora solista se alege in fiecare an,dupa heavy-rotation (nu stiu daca am nimerit-o,dar sunt sigura ca era k-pop). Si daca ei sunt prosti, atunci manelarii si manelistii cum mai sunt? Si de unde stiu ei ca sunt prosti, ce, le-au verificat IQ-ul cumva? Nu-i baga in seama, nu merita! Cauta-ti persoane cu care ai ce vorbi!

| KoreanGirl a răspuns:

Şi eu am aceaşi problemă. Hilar, nu? Însă nu o să renunţ la ceea ce îmi place pentru părerile, cred eu greşite, ale unora. Mie îmi place k-pop şi asta nu se va schimba. Exista niste trupe aşa de frumoase (mă refer la băieţi), cu nişte melodii absolut geniale care nici nu se compară cu ce se ascultă în prezent în România. Eu una, de când am descoperit acest gen de muzică am abandonat complet melodiile din România, şi crede-mă nu am regretat niciodată. Fiecare cu gusturile şi plăcerile lui.
Cred că cel mai bine e să nu le dai atenţie. Tu ascultă ceea ce îţi place şi te face fericită. Nu contează ce cred alţii despre tine, contează ce crezi tu despre tine!
Ca sfat...ca să eviţi neînţelegerile cu prietenii/ colegii tăi, nu îţi expune prea mult preferinţele muzicale. Caută pe cineva care chiar te înţelege şi ascultă acelaşi tip de muzică ca şi tine.
Dacă vrei să mai vorbim, lasă-mi ID tau de messenger.
Sper că te-am ajutat!