anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU. Am o intrebare,ce-i drept mai ciudata, dar merita raspunsurile si parerile voastre.Deci,in legatura cu Madonna-nu inteleg,si nu am inteles niciodata- de ce multi oamnei,spun lucruri urate in ce priveste varsta ei,si modul in care se imbraca uneori(si nu cred ca i-ar sta bine imbracata altfel). Ok, inteleg ca nu mai are 20 de ani,dar uitatitandu-te la ea,cat de bine arata, nu ii dai mai mult de 30. Sa fim seriosi,arata bine si asta cred ca ii face pe multi invidiosi. Alta chestie pe care nu o inteleg la unii,sunt comentariile legate de vocea ei-ca nu canta live,ca nu are voce,etc. Pe bune? Chiar sunteti "experti" intr-ale muzicii, sa va dati cu parerea? Vocea ei poate atinge 3.2 octave,lucru care nu e deloc de neglijat. Ea e regina muzicii pop,a lansat o groaza de melodii superbe,pentru toate gusturile (well,pentru cei care apreciaza muzica pop,muzica buna),e frumoasa,are o voce frumoasa,e exact cum ar trebui sa fie un pop star. In plus,e cea mai populara cantareata din zilele noastre,ea a lansat trenduri in muzica si uneori in moda,e o muza pentru multi artisti din noua generatie. Sunt sigura ca multi din cei care o critica nu au auzit niciodata melodii precum-"Crazy for you","Into the groove","Dress you up","You'll see","Take a bow","Forbidden love","Live to tell","Rescue me","Time stood still","I want you","Masterpice","Substitute for love","What it feels like for a girl",. Astea sunt cateva din melodiile mai putin cunoscute,dar care ii pun vocea si talentul in valoare intr-un mod extraordinar. Sunt foarte sigura ca daca le-ati asculta,va veti da seama de adevaratul ei talent si mai ales de vocea ei. Indrazneste cineva sa imi spuna ca nu am dreptate, dupa ce asculta melodiile astea? Ma indoieschappy Dau funda pentru cel mai original raspuns!

25 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Madonna a fost frumoasa si a avut o voce foarte buna.Dar A AVUT.Acum, numele de ragina a muzicii pop este pe cale sa-l "primeasca" Lady Gaga si ea nu mai stie ce sa faca sa nu uite lumea de ea (pe langa ca acum a lansat numai tampenii ce putini le numesc melodii).
Si, tu chiar ca esti disperata.

| MyaxD a răspuns (pentru CautNume):

A avut? si de unde stii tu ca nu mai are? asculta melodiile de pe noul album-"Love spent" sau"Mastepice" lady gaga?rolling on the floor) a lansat abia 3 albume, e doar de 4 ani in industria muzicala, madonna are 30 de ani de cariera plus o groaza de hituri si chestii care ii aduc numele de pop queen. si in niciun caz nu o sa fie gaga regina. daca nu ar fi madonna, probabil ar fi britney sau kylie.

| MyaxD a răspuns (pentru CautNume):

Tampenii care nu se numesc melodii? de un exemplu, pleasehappy

| CautNume a răspuns (pentru MyaxD):

Aceasta "melodie" este doar un singur exemplu din cele multe pe care ti le pot da:
http://www.youtube.com/watch?v=cItHOl5LRWg
Degeaba imi zici mie de cand sunt ele in industria muzicii ca nu-mi pasa.Eu ma refeream la parerea celor care le asculta.Cine are "titlul de regina a muzicii pop" pur si simplu nu-mi pasa.Pentru mine, Lady Gaga sau Madonna inseamna acelasi lucru, nu ascult asa ceva.
Te rog, nu-mi mai comenta la raspunsuri pentru ca nu-ti voi mai raspunde.N-am chef de cearta (si nici de discutii) cu cineva care are niste pareri (proaste) si nu vrea sa asculte argumentele altora.

| MrAngelus a răspuns:

Soro, esti disperata.

| Alex10Rujan a răspuns:

Lol n-ai ce face

| MyaxD a răspuns:

Optional,am sa adaug si o poza, facuta in 2012, la lansarea unui film (deci NU in photoshop!)cu scopul de a inchide gura celor care aduc tot felul de argumente stupide si aberante privioatoare la frumusetea ei naturala- http://ultimate-madonna.com/......yimage.php

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Arată bine din cauza operaţiilor estetice de care a cam abuzat în ultimii ani, plus machiajul cu care-şi tencuieşte faţa.
E genul ăla de femeie care încă se crede tânără şi nu poate să admită că a ajuns la o vârstă a senectuţii unde nu prea mai merge cu coresete, chiloţi şi alde din astea pe scenă şi-n videoclipuri.
Oricum, ce-i al ei e al ei, muzică a făcut, a cântat, aici nu e nimic de comentat.

| MyaxD a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Operatii estetice? In afara de bototx (pe care eu nu il consider ca fiind o operatie estetica,ci o procedura de umplere a ridurilor,la care recurg foarte multe vedete,chiar si unele tinere-Megan Fox,Angelina, etc) nu are nicio operatie estetica. "Machiajul cu care isi tencuieste fata"? cum spuneam, unii din voi sunt toatl pe dinafara, vorbesc FARA sa gandeasca-uita-te si tu la poza asta din 2011, si daca asta se cheama machiaj "tencuit", mi-e mila...sincer http://topnews.in/light/files/Madonna_43.jpg in afara de un fond de ten si un contur negru abia perceptibil, nu mai vad altceva, nici macar un ruj strident, ci unul intr-o nuanta foarte naturala.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru MyaxD):

1. Tu chiar crezi că Madonna şi-ar publica toate operaţiile estetice? Gândeşte-te la urmări. Nu mai fii aşa sigură de ceea ce zici pentru că nici tu şi nici eu nu avem de unde să ştim sigur câte şi ce fel de operaţii estetice a făcut; dar cu siguranţă sunt în număr mare, pentru că arată aşa la vârsta ei.
Şi nu, nu e din cauza genelor.
2. Tu îţi dai seama cât fond de ten, anticearcăn, corector, etc. a folosit? La asta mă refer în special când zic că-şi tencuieşte faţa. Fără toate alea arată jalnic.
3. Tu ai pus întrebarea asta aici ca să te contrazici cu lumea şi să te cerţi cu cei care nu-s de acord? Dacă tu eşti naivă şi obsedată de ea nu trebuie să fiu şi eu la fel; eşti orbită de admiraţia pe care i-o porţi ca şi cântăreaţă, femeie, mamă, toată poliloghia, încât nu crezi realitatea şi-ţi creezi tu una falsă care ţi se potriveşte, pe care o bagi la înaintare pe TPU.

Nu vreau sa ma cert cu nimeni, si nu am pus poza cu scopul de a "ma contrazice cu lumea", calm down :-J..nu inteleg, e atat de greu de crezut, e ceva imposibil, ca o femeie care are un stil de viata foarte sanatos, care are miliarde in conturi si isi permite sa isi cumpere orice crema posibila antirid si pentru alte probleme ale pielii, sa bea apa de nu stiu cate mil de dolari, sa arate cu 20 de ani mai tanara? Ma enerveaza ignoranta si mintea ingusta a unora, that's all. Si nu sunt obsedata de ea, doar ca o admir si cred ca e o femeie exraordinara, cu toate calitatile. Regarding to plastic surgery.Am o multime de poze cu ea in pc, poze din anii '80 si poze din ultimele 2 zile. Nu stiu ce intelegi tu prin operatii estetice. Nu si-a operat nasul, nu si-a sculptat barbia sau eu stiu ce alte chestii, are aceeasi forma a fetei. Ca isi face botox din cand in cand, asta e evident. A, si inca ceva- http://www.evz.ro/......94018.html vezi, sunt atatea metode la care vedetele parcurg pentru a se mentine tinere.right? Nu inteleg de ce unii, ofticati de viata lor si de propria lor persoana, fac tot felul de comentarii stupide la adresa vedetelor, ba ca nu arata bine, si daca arata inseamna ca si-au facut operatii estetice.Intra si tu pe ultimate-madonna.com,si vezi acolo "relitatea" falsa sau nu, ai sa-ti dai seama, ca vrei sau nu:P

| MyaxD a răspuns (pentru MyaxD):

Scuze pentru cele cateva greseli, graba strica treabahappylaughing

Cum am zis, continuă să trăieşti realitatea ta falsă, creată de tine.
Îmi pasă prea puţin să mai continui.

Merci ca nu ai adus alte argumente stupidebig grin

Si nu am sa incerc eu acum sa te conving pe tine, pentru ca sunt sigura ca tu esti constient de faptul ca madonna arata bine, si ti-am dat toate argumentele pro, dar nu vrei sa recunosti din orgoliutongue

Ăăă, nu, chiar îmi pasă prea puţin. Şi e inutil să mă cert şi contrazic cu cineva care are deja o realitate creată, unde Madonna n-are pic de operaţii şi are braţe suple şi buci rotunde.

Nu "am o realitate creata", ci o recunosc cu toate calitatile si defectele eilaughing numai ca spre deosebie de altii, stau mai bine cu vederea. nu am zis ca are brate suplelaughing)

Ştiu că nu ai zis, am strecurat de la mine o glumă mică acolo.
Şi chiar începi să mă sperii cu toată trebuşoara cu Madonna.
Nu-mi spune că-i ştii şi aroma de îngheţată preferată?

Am pus intrebarea cu Madonna pentru ca pur si simplu nu inteleg menatlitatea asta ingusta si rudimentara a unora si ma intriga.straight face

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Si chiar nu este sigura, mai este Cher in felul ăsta.Nu este vreo problema in asta dar sa nu uitam ca tinde să şocjeze, şi-a făcut multe operatii esteice.Nu neg că ar avea cântece frumoase dar peste ani si Lady Gaga va ajunge astfel

| MyaxD a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Cher? cine e?big grin

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns (pentru MyaxD):

O cantareata de pe vremea parintilor nostri care incerca sa socheye prin toate ...prin zilele noastre s-a l[sat de muyica si a inceput sa se axeye pe alte domenii

| MyaxD a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

De pe vremea parintilor nostri?rolling on the floor)poate....si ma rog, cate cantarete care s-au lansat in anii '80, contiuna sa aiba succes in zilele noastre, sa fie pe val in rand cu noii artisti? eu de exemplu cand am auzit prima data de madonna- melodia hung up, habar nu aveam ca s-a lansat in anii '80. are o multime de melodii cunoscute de toate lumea, lansate dupa anii 2000. si chiar daca artisti precum christina aguilera sau justin timberlake, din generatia de dupa 2000, au incetat sa mai lanseze piee noi, madonna e in top, in ciuda faptului ca e in industria muziala de mai bine de 25 de ani. s-a "lasat de muzica"? vai da capu' tau...da' tu pe ce lume traiesti?big grin

| Elajah a răspuns:

Hey!"caut nume", cineva ti-a cerut o melodie de rahat iar tu ai dat o melodie cu aproape 50.000.000 de vizualizari pe youtube si care face parte din albumul MDNA care are cota de piata 11, cota care il claseaza pe locul intai in topul celor mai bine vandute albume PoP, 2012, don`t forget, there's only one queen and that's Madonna...Bich :*Vezi ca iti da cu minus, mai incearca!laughinglaughinglaughing

| CautNume a răspuns (pentru Elajah):

Daca cineva cerea melodia respectiva, iar eu o stiam si i-am dat link-ul inseamna ca o si ascultam?