| Alexakos a întrebat:

am o intrebare, si inainte sa incep... sunt plecat din tara, si nu sunt manelist. Si acum intrebarea... Florin Salam parca a murit nu? imi puteti sa-mi spuneti cand? an si luna? multumesc. si cadou.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu, nu a murit Florin Salam.
O zi buna! happy

| EnterSandman a răspuns:

Din pacate,nu,nu a murit,dar sper, ca in cel mai scurt timp sa se intample asta, odata cu el sa moara toate ciorile infecte din Romania happy

| TheLoveDoctor a răspuns:

DA, sad. imi pare rau, nu mai stiu exact cand dar am citit ca a cazut din capsun si in drump spre sptial a fost lovit de o paranteza in cap

| Parmalat a răspuns:

Acum vreo 2 saptamani mi-a cantat live la Hanul Drumetului deci n-a murit laughing

| piciuk a răspuns:

laughing din pacate pentru noi, Salam n-a murit. speram ca in viitorul apropiat o va face.

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Era frumos daca ar fi murit dar din pacate inca traieste (. Totusi partea buna este ca i-a murit sotia ^^

| BlackAngel a răspuns:

Nu a murit a murit nevasta luiwinking nu elhappy
a murit pe 12 aprilie 2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit Salam, nu mai cautati cd-uri cu el in magazine ca e teapan.Mie chiar imi pare rau, e ca atunci cand ma scol dimineata si vad iar ciori electrocutate in gradina.

| JaneEyer a răspuns:

22 iunie 2008...Sa sti ca nici eu nu ascult manele, am cautat pe nettonguetonguetongue. Sper ca te-am ajutat chiar daca nu era cine stie cehappy