| Melania1999 a întrebat:

am o nedumerire.Sunt soprana si cant muzica pop in general.In curand voi canta la balul bobocilor si ma gandisem initial sa cant melodia Pink-What about us,ea fiind contraalto ma gandeam ca poate nu se pupa si am ajuns si la varianta a doua Cristina Aguilera-Hurt,ea fiind soprana,inca nu ma pot decide, sunt bune ambele variante sau doar una? As vrea o parere.

Răspuns Câştigător
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Ei bine nu prea ma pricep ce trebuie sa canti la balul bobocilor dar variante de la Cristina Aguilera poti incerca sa le auzi pe Youtube sa vezi care se potrivesc pentru acel bal. Eu am aceste melodii in pc pentru ca imi plac. Can't hold us down, Beautiful, Candyman, Come on over baby, Gennie in a bottle, Keeps gettin better, Loving me 4 me, Slow down baby, The voice within. Iar cu Pink ai putea incerca Family portrait, Funhouse, Please don't leave me, Who knew. Poate fasesti ceva in aceste cantece sa se potriveasca perfect cu bobocii aia. Daca nu poti incerca si melodii de Mariah carey, Whitney houston, Madonna, rihanna etc... Succes mult

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Pink are un sound mai potrivit pentru balul bobocilor, e și o piesă mai nouă... Cristina Aguilera ți-ar pune vocea în evidență mai bine, fiind o piesă ceva mai complexă.
Acum, tot alegerea ta rămâne... laughing

| Melania1999 explică (pentru Hammurabi):

Prima piesa am repetat-o, pe a doua nu am avut cand, voiam sa stiu doar daca prima se potriveste tipului meu de voce.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Cristina Aguilera - Hurt as prefera. Nu zic ca pink nu e buna stiu ca are talent am vazut-o live la tv cand a fost in Romania si ai putea sa canti ceva dar nu What about us ci alt cantec

| Melania1999 explică (pentru CatalinVictor1985):

Multumesc mult, chiar piesa aceea am ales-o, mai intreb ca sa stiu sa am de unde alege mai mult, daca mi-ai putea spune mai multe piese cunoscute ar fi super. happy

| aumih16 a răspuns:

Apoi mai toate genurile muzicale de la noi! sunt manelizate! nici alea din afara! nu sunt mai in regula! dar asta este asa e moda! din pacate! numai este ca inainte! muzica ca orice domeniu a evoluat!