Pai familia ei cred ca e bogata. Si ea a vrut intotdeauna sa se bucure de o cariera in muzica, asa ca mama ei le-a dat 2.000 de dolari producatorilor de la o casa de discuri sa ii scrie versurile si sa regizeze un videoclip cu ea pe plan principal.
Dar adevarul e ca ea nu are voce. Cand a vazut ca toata lumea o critica a cazut intr-o depresie. Si cativa fani au amenintat`o chiar cu moartea. Ea a vrut doar sa se bubure de celebritate si trebuie sa recunosc, "Friday" e o melodie oribila.
Eu nu o urasc pentru ca nu o cunosc, nu poti uri o persoana pe care nu o cunosti.
Pai eu nu stiu cum canta live pentru ca iti dai seama ca in videoclipuri foloseste autotune.Nu am nimic cu ea nu o urasc, nu mi-a facut nimic sa o urasc, si nici nu ii ascult muzica.Nu inteleg daca nu iti place de ce sa te duci pe youtube sa comentezi ca nu ii pasa nimanui, numai iti pierzi timpul aiurea.E adevarat ca nu ea a creat versurile, dar sa fim seriosi zici ca e un cantec de gradinita Friday.Parerea mea, eu nu am nimic cu ea.