| crissu09crissuletz a întrebat:

am o problema... am un cont youtube si vreau sa-l sterg dar nu reusesc cum il pot sterge sua poate cineva sa mi-l stearga? dau funditaa

2 răspunsuri:
| vlad20003 a răspuns:

Incearca sa pui ceva urat de exemplu... ceva pentru oameni maturi, ceva urat care nu e permis pe youtube si o sa ai ban, incearca asta.

| AndromedaGXY a răspuns:

E simplu. intrii pe youtube => langa imaginea de la contul youtube e otunta in jos => apesi pe ea => apesi pe casuta de setari si te baga in pagina "CONT" => acolo scrie : E-mail, Limba, Stocare dar tu te duci la " Gestionarea Contului " acolo scrie : Decideți ce se întâmplă cu contul dvs. când încetați să utilizați Google. si sunt cateva randuri scrise cu albastru dar tu apesi pe cel care scrie : Închideţi contul şi ştergeţi toate serviciile şi informaţiile asociate cu acesta. => dupa ce ai apasat iti apar niste casute care trebuiesc bifate.tu o bifezi doar pe cea de youtube => trebuie sa confirmi stergerea cu parola ta actuala.si dupa aia bifezi ultimele doua casute, dupa care apesi "stergeti contul google" dar chiar daca scrie sa stergi contul google se v-a sterge doar cel de youtube happy cam asta a fost. spar sa iti fie de ajutor indicatiile mele