Va ntereseaza cam multe.Lasati oamenii in pace. Or fi ei faimosi si mai stiu eu ce dar au si ei dreptul la intimitate.Frate acum si daca are acnee vreti sa stiti.Sunteti culmea.Are frate are.Normal ca are. Orice adolescent are. Off.
Acum conteaza daca a suferit sau nu de acnee?
E viata lui privata, maine o sa stiti si pe ce perina doarme, si ce fel de apa plata bea.
Cam toti adolescentii 'sufera' de acnee.Nu e nimic rau/periculos. E doar putin(mai mult ) incomod.
De ce spui "a suferit de acnee"? crezi ca acum nu mai are acnee? are destula dar il macheaza si nu se mai vede un fond de ten bun face minuni
Lool "a suferit de acnee" parca ar fi avut cine stie ce boala fatala. stai calma, acneea nu e o boala de sa te puna 2 luni la pat, si daca acum e bine sanatos nu mai conteaza ce boli o fi avut in trecut.
Si? daca iti spun asta o sa-ti schimbe viata? ma fata vezi-ti de ale tale si lasa vedetele in pace ca nici ele nu stiu ca existi.
stii acum mi-am amintit ca de fiecare data cand ma intalnesc cu vreo prietena trebuie sa deschida ea gura si sa-mi povesteasca: "stii ce a facut ala de a noi din liceu? il stii pe x-ulescu nu? aaa nu-mi vine sa cred ca nu-l stii!" si atunci eu ma intreb: oare ala stie ca ea exista?
dc sa ma intereseze de cineva care nu-l intereseaza ce fac eu sa nici macar nu ma cunoaste! asta ma enerveaza cel mai mult!
poti sa-mi dai stupid. I DON'T CARE!
Orice adolescent sufera de acnee cand este in perioada de pubertate crede-ma stiu cum e sa ai acnee eu inca am si am dabia 12 ani i-a gandeste-te la el ca baietii se maturizeasa mai greu decat fetele...deci si eu am auzit ca a avut
anonim_4396 întreabă: