| Deea_8059 a întrebat:

am si eu o intrebare, Sunt inebunita rau dupa Tokio Hotel si vreau neaparat id lui Tom si Bill Kaulitz. PLZZZ imi puteti da id lor?

9 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Nu, că nu le are nimeni.
Care vedetă internaţională crezi că stă pe mess să vorbească cu fanii şi îşi face şi id-ul public?

| Whatthehell66 a răspuns:

Hey. Daca o sa cauti pe internet o sa vezi anumite poze si declaratii de la cei de la tokio hotel care spun ca massul il folosesc mai rar dar ori de cate ori prind putin timp liber intra pe yahoo pentru a vb cu fanii. adica. nu toate vedetele au id dar cei de la tokio hotel au. este adevarat ca sunt si pers care se dau drept bill sau tom ca. dar iti poti da seama cu usurinta de asta intreband ceva in germ. daca sta mai mult de 10 sec sa iti rasp la o intrebare in germ sg nu e bill sau tom. uite am id'ul lui bill cel official. iti spun din surse sigure ca e al lui dar nu vreau sa il fac public deci adauga'ma in lista ta : ysabela_liebe_Bill si ti'l dau acolo. sper ca te'am ajutat. pa:*

| ZumZz a răspuns:

:)) mai ei nu au id! nu au timp, sunt mai mereu in studio / concerte etc etc... deci nu au id-uri;)

app pentru fani : http://zumzyth.blogspot.com/ blogul meu

| BipBip a răspuns:

Eu am id lor mi le-a dat o prietena care lea cautat nu stiu cum a facut rost de ele dar alea sunt sigura insa nu ti le dau. daca le vrei cauta muult ca o sa le gasesti dar nu cred ca sunt pe net. spor la cautat

| SweetBabyGirl a răspuns:

Esti fana th noua nu? tom si bill nu au id uri.in germania nu prea e renumit messul.si chiar crezi ca au ei timp sa vb pe mess?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il am pe al lui Tom...si da vedetele internationale stau pe messenger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi! Am o prietena care-i cunoaste pe cei din TH:X
Si mi-a dat adresele lor!
Inca ceva ei nu au yahoo...Ma rog Tom are dar intra rar, au nsm:X:X:X
Am vorbit chiar azi cu Bill:X:X:X

| JTBH a răspuns:

Buna!
pai bill si tom nu prea au timp de mess ca au muuuuuuuuulta treabahappy
daca vrei sa-i contactezi ii gasesti pe twiter
iar tomytsu am auzit ca are un bloghappy
uita`te pe blogul lui daca vrei
dar oricum pe bill sigur il gasesti pe twitter...nu sta el prea mult ca e okupat mai mereu da el... un dulcik isi face timp si pentru fani pe twitter
sper ca te-am ajutat
kisses:X:*

| JTBH a răspuns:

Mai am ceva de adaugatbig grin
daca au id`uri...intra fff rar si o sa gasesti multe id`uri false p care intra multi idioti care se dau bill si tomhappy

Întrebări similare