| OnlyPandah a întrebat:

Am si u o intrebare: Este adevarat ca Demi Lovato este "emo"? Am vazut mule poze si se presupune ca la mana stanga este taiata... Vreau sa aflu adevarul! Eu, fiind fana, este foare dureros sa aud chestii de astea!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi lovao e pe primul loc. Dupa Miely Cyrus.Si Adeline Demi Lovato e o vedeta super nu de copii mici, Eu am 17 ani si inca o ador.Deci fetito dc tie iti place o vedeta care noua nu ne place asta nu inseamna ca nu e super. Dc joaca la Disney nu inseamna ca e de copii mici, pentru ca ea are si o viata reala.Asa ca nu te mai da tu o fata cool.Mai intai egaleazo pe Demi si dupa sp ceva despre ea.Si pozele alea sunt trucaj.

11 răspunsuri:
| AngelSpeed a răspuns:

Nu e trucaj happy

| RamonaPgstai a răspuns:

Mda si eu sunt fana ei o adorrr am vazut chiar azi pe procinema ca este taiata la mana si isi pune foarte multe bratari ca sa nu se vada si mai zis ca pe platourile de filmare cu jonas nici nu vrea sa manance impreuna cu jonas si ca se drogheaza dar joe a zis ca nu e adevarat nici eu nu mai stiu ce sa cred plz da-mi funda ca am doar una:d

| horyk a răspuns:

Nu nu este EMO! Stai linistitatongue
funda?:X

| Adeline_7224 a răspuns:

Hai frate oh go on cum sa fii fana lu Demi *** oh go on cati ani ai draguta 10 ani? oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca este emohappy

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Si eu sunt fana am si id ei e super...si crede-ma nu e emo nu este adevaratlaughing sunt doar minciuni impotriva ei...si multe poze oribile cu ea sunt facute pe trucaj nu este adevarat complet minciuna!
funda?
si inca o precizare pentru ADELINE de parca tie nu iti place o vedeta care noua nu ne place si tu zici ca e super
DEMI LOVATO PT LOCU 1!
funda?

| aniitaa a răspuns:

Nu e emo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza aceea unde apare cu taieturi pe mana este reala numai ca acele taieturi sunt de la niste bratari. deci calm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost acum nu mai este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Adeline: Esti varza! Tu chiar nu gandesti?! Are 18 ani, si asta nu inseamna ca daca joaca pe Disney Channel, joaca in desene sau ceca de genu'. Ok? sau esti prea grea de cap ca sa intelegi? pff. ce sa faci daca te crezi tu mai breaza.laughing No offense, si te arde putin ciuda. :p

OMG. ciuda asta oh go on

See yabatting eyelashes

| kissdeea1999 a răspuns:

Nu e emo dar este fffff suparata datorita lui joe jonas pentru ca s-a despartit de ea... funda?