| lorena_4521 a întrebat:

am varsta de 21de ani si imi doresc de foarte mult timp o cariera muzicala. Am avut cateva incercari dar nu s-au consolidat. Am o piesa, pe youtube are 100.00 de vizualizari, dar eu cred ca este o piesa slaba pot mult mai mult. Ati putea sa imi dati un sfat de unde sa incep? sau ce sa fac? Piesa respectiva este de fapt o poezie scrisa.Am colaborat cu "kazi ploae si specii", este pe albumul "Imperiul Lianelor'. Mai am de mentionat ca am aparut si la tvr3 la emisiunea "Necunoscuti de langa noi", toate aceste lucruri s-au intmplat iarna trecuta, de atunci cariera mea sta pe loc si sunt din ce in ce mai speriata pentru ca timpul trece si ani mei trec. Daca nu fac ceva acum cat inca sunt tanara nu o sa fac la 30. Ideea este ca grupul de atunci cu care faceam muzica sa destramat, si acum sunt pe cont propiu. Daca ati putea sa ma ajutati... O zi colorata va doresc

1 răspuns:
| gloria a răspuns:

Eu iti sugerez sa mergi ma Acces direct! tocmai aseara au anuntat pentru cei care au un talent sa trimita email (ai adresa la ei pe site-acces direct/antena1)si zilnic vor alege pe cineva; incearca si acolo pentru ca emisiunea cum o fi cum n-o fi face mare audienta si daca ai voce cine stie cine te aude si te vede si e interesat sa te ajutehappybafta multa