Problema mare cand canti e daca nu esti in gama. Atunci se aude ca *%&$&. Totusi nu stiu cat de incantata ar fi ea . Adica ai sanse sa rusineze pentru ca tu faci ce faci in fata la toata lumea si crede-ma ca nu vrei asta . Daca incerci totusi sa imi zici cum iese. Si sa bei si un pahar-doua inainte. Scapi de emotii.
Pai asta nu se face peste noapte. Trebuie antrenament, mai precis niste lectii de canto (macar pentru incepatori - cateva acolo). Acuma eu nu vreau sa fac pe desteptul dar sper ca realizezi pe bune daca ai voce sau nu, fiindca iti dai seama ca daca o sa canti fals si aiurea o sa plece toata sala nu doar ea . nu stiu ce melodie ti-ai ales dar ideea sa fie una pe care sa stii ca o poti stapanii binisor, decent, cu vocea actuala. Arfi bine daca ai avea pe cineva pe langa tine care sa aiba ureche muzicala si sa faci o incalzire a vocii. Tu sau ea sa cante la o orga, pian, chiar si muzicuta niste note alternante pe game diferitesi tu sa incerci sa le reproduci vocal. Dupa care, dupa ce ti-a incalzit corzile vocale, sa incerci si melodia propiu zisa de atatea ori pana iti iese bine. Ar fi chiar indicat sa te si inregistrezi daca poti si sa asculti cum a iesit. Bafta!
Voi canta Theory of a Deadman- Outta my head!
Buna.vroiam doar sa-ti zic sa nu canti Maroon 5 payphone pentru ca e mai mult dupa o despartire si nu prea merge la tine si la fata asta.Incearca one direction-what makes u beautiful.nu e grea.e frumoasa si intelegi si tu versurile, sunt potrivite.Sau one direction-another world.Nu spune ca nu iti plac versurile, fiindca sunt f frumoasa.Asculta melodiile astea si alege una.O sa fie incantata fata..Stiu ce zic.BAFTTAAAA!>:d
Voi canta Theory of a Deadman- OUtta my head
Am voce, dar nujt cum sa fac notele alea de la I-I-I-I Nu imi permite vocea sa cant asa de inalt, in rest cant aproape ca in melodie.
Mai am 1 luna pana la bal deci am timp,
Stiti vreo metoda cu care as putea sa imi antrenez vocea pentru asa ceva?