| Missnico a întrebat:

Buna TPU,as vrea sa ma sfatuiti cu ceva.Fac canto de cand sunt mica,am participat la numeroase concursuri la care am luat si premii si festivaluri, am fost chiar si la preselectie la X factor si mi-as dori foarte mult sa cant la evenimente dar nu stiu cum sa incep.Mi as dori sa cant la restaurante, petreceri etc.Am un repertoriu destul de bogat si am o prezenta scenica buna si o voce buna, dar nu stiu de unde as putea sa incep sau eventual unde as putea intra in legatura cu o formatie.As aprecia foarte mult sfaturile voastre! Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Păi in primul rând ar trebui sa te promovezi. Si poti face asta pe tikfloci, instamuci si soitube. Poti canta live pe strazile di orasul tau si sa incarci clipurile pe retelele sociale. Ca sa prinzi cat mai bine la public, incerca sa ai o vestimentatie cat mai sexy si provocatoare. Te cred ca ai talent, dar ca sa atragi atentia la martalogi trebuie sa le arăți si un pic de fund si sâni. Succes!

| Kufu95 a răspuns (pentru Cinic):

Mda. cred şi eu că asta e la modă, dar acum serios, chiar trebuie să devină cunoscută pentru formele sale sau talentul ei?

| Kufu95 a răspuns:

Doar să vorbeşti cu cât mai multă lume să cânți în fața oamenilor şi vei vedea ce reacție au.