Păi in primul rând ar trebui sa te promovezi. Si poti face asta pe tikfloci, instamuci si soitube. Poti canta live pe strazile di orasul tau si sa incarci clipurile pe retelele sociale. Ca sa prinzi cat mai bine la public, incerca sa ai o vestimentatie cat mai sexy si provocatoare. Te cred ca ai talent, dar ca sa atragi atentia la martalogi trebuie sa le arăți si un pic de fund si sâni. Succes!
Pai cu formele atrage normalaii. Asa fac toate, pana si erika isac care se vaita ca este " sexualizata" dar ea nu are nici un vidoclip in care nu este dezbracata. Ca sa nu mai zic de silicoane si acid si twerking. Nu spun sa se dezbrace, dar tinutele cu fuste super scurte si decolteuri generoase creiaza atentie care duce la un fan base. Sunt convins ca fata este talentata dar din pacate este ft greu sa ai succes doar pe baza talentului. Si in state este la fel. Toate fac asa. Cred ca doar adele este singura din generatia tanara care chiar a atras atentia doar cu vocea ei superba.
Eu unul sunt foarte plictisit de astfel de talente care sunt doar pe ochii frumoși și când ascult o melodie îmi sângerează urechile, e doar alegerea mea, eu prefer mai mult când ascult o melodie, să îmi și placă ritmul, mesajul și vocea interpretului, că de femei care doar își arată formele și ele nu cântă nimic interesant, este lumea plină.
Corect! Si eu sunt fix la fel. Dar ascultatorii ca noi sunt o nisa. Adevarul trist este ca succesul in muzica depinde extrem de mult de aspectul fizic si sexualizare. Si este valabil si pentru barbati. Spre exemplu justin biber, dua lipa, miley cyrus si multi altii nu sunt altceva decat produse disney. Au fost alesi ca sa fie atractivi pentru adolescenti si adolescente. Disney stie ca fetele tinere sunt atrase exclusiv de pretty boys si de aia biber a fost selectat. Categoric ca are voce, nu neg. Dar nu-i nimic special la el. Miloanele de femei care il adora il adora pentru felul in care arata nu pentru ce canta. Si daca s-ar băsii femeile il vor considera super talentat. Taylor swift este fica unuia din cei mai influienti oameni din show bizzul american. Si nu este un secret sau vreo conspiratie, its facts! Da-i doar un search pe google si vezi cine este taica' su. Daca nu era tatal ei taylor swift nu mai exista. Si culmea ca tot ea tipa ca este subjugata de patriarhat, absolut brutal
Doar să vorbeşti cu cât mai multă lume să cânți în fața oamenilor şi vei vedea ce reacție au.
Horia6629 întreabă:
Răzvănel12369 întreabă: