Muzica din Romania este de 2 bani. N-are niciun sens, nicio valoare, e creata sa produca cat mai multi bani si cam atat, doar versuri in engleza care n-au niciun sens si nicio logica, artistii din Romania scriu pe Facebook " Merry Christmas" in loc de " Craciun Fericit", uita de unde au plecat, uita ca sunt romani, niste jeguri! Muzica Rap din Romania e frumoasa, imi place si cea hip hop (daca nu intrece masura folosind cuvinte vulgare). Cam atat despre muzica din Romania. O zi buna! La multi ani!
Eu sunt mare fana a rap-ului romanesc, evident sunt cativa care sunt comerciali precum puya, sisu sau care habar nu au despre ce canta cum ar fi cumicu, rimaru, nane care exprima doar aberatii in melodiile lor.
Dar spre deosebire de acestia in lista celor ce inca mai fac rap necomercial, la obiect, semnificativ se numara bug mafia, parazitii, guess who, legalize, mecena, daone, anonim, spike.
Dar mai sunt unii care au disparut, un exemplu concret fiind shoby.
Sunt aristi ce merita ascultati chiar daca s-a lansat de curand:vescan, da'cruz, camuflaj.
Mi se pare ca muzica rap din Romania nu mai e cea fost. Mi se pare ca singura formatie care mai canta rap sunt Parazitii.
Patricia444 întreabă: