La multi ani, BeBBe! Pi uite niste manele: 1.Geo si Narcisa cat te iubesc 2. Florin Salam - Ia-ma viata mea in brate, atat imi place, caci nu ascult manele. Muzica de club, sunt foarte multe, fac o mica selectie aici: 1.Mona feat Liviu Hodor- Sweet love 2.Mory Kante & Loverush UK - Yeke Yeke 2011 3.Boier Bibescu - Its Cool Radio Edit 2011 4.Lucky_Man_Project_-_Pumpin_Radio_Edit 5.Dj osaka and srg-higher 6. AKCENT feat RUXANDRA BAR-FEELINGS ON FIRE 7.Matteo & Lee More - Champion 8. Emil Lassaria & F.Charm - Guantanamera 9.Dony feat Elena Gheorghe - Hot Girls 10. Elena Gheorghe - Midnight Sun (Original Extended Mix) 11.Ciprian Robu- Fun (O Eh A). 12.AISA - Sweet Embrace 13. Andreea Banica- Sexy 14.Connect-R - Ring The Alarm (Original Radio Edit) 15.Deepside Deejays - Never be alone 16.DJ Sava feat Cristina - 2.2 Story 17.Don Omar - Danza Kuduro 18.Morris - Because of u 19.Claudia Pavel-Out of love( Original Mix ) 20.Arando Marquez ft Cristina (Impact) - Shambala (Claudio Cristo RMX). Cam atat. Sper ca te-am ajutat. Astept funda.
lullaby23 întreabă: