| alexx102428 a întrebat:

Ce credeți a meritat Portugalia sa câștige Eurovision 2017?

5 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Nu din pacate nu a meritat dar lumea a inteles ca avea o boala la inima si de aceea l-a votat a fost si sora sotia prietena cine o fi fost cu el acolo de a cantat oricum piesa nu e cine stie ce e o porcarie de toata jena omul asta daca avea probleme trebuia sa stea in spital sau acasa sper ca la anul astfel de lucruri sa nu se mai repete ca e pacat a ajuns eurovisionul un fel de dansez pentru tine sau uite cine danseaza in care se voteaza cazul social si nu piesa in sine doamne fereste pe ce lume traim e clar ca lumea habar nu are cu ce se mananca acest concurs eurovision de face astfel de alegeri eronate dar poate a avut cote la pariuri piesa asta de a castigat nu stiu nu pot sa imi explic

| aumih16 a răspuns:

Oricum cele mai multe voturi le-am vazut la Portugalia si s-a mai dat la Armenia Spania Italia Franta Suedia Ungaria Ucraina Bulgaria Anglia Germania Belgia Polonia Belarus Azerbaidjan Olanda Moldova Grecia Cipru Norvegia si altele

| aumih16 a răspuns:

Romania din pacate a primit foarte putine voturi

| aumih16 a răspuns:

Oricum din toate tarile care au acordat anapoda voturile Moldova iata ca a reusit sa isi pastreze traditia nu a votat cu nici o alta tara decat cu cele la care obisnuia sa acorde voturi deci fata de Romania care a fost zgarcita nu a acordat puncte tarilor vecine ci altor tari Moldova a reusit treaba asta asa ca respect respect respect respect si inca o data stima si respect pentru ei ne-au dat clasa aseara bravo lor nu m-as supara daca ar organiza si ei vreodata eurovisionul ca au sanse fata de noi care nu trimitem ceva ca lumea la acest concurs ca sa dorim cu adevarat sa castigam

| Anonima7880 a răspuns:

Nu, după mine... Bulgaria merita sad

Întrebări similare