Nu din pacate nu a meritat dar lumea a inteles ca avea o boala la inima si de aceea l-a votat a fost si sora sotia prietena cine o fi fost cu el acolo de a cantat oricum piesa nu e cine stie ce e o porcarie de toata jena omul asta daca avea probleme trebuia sa stea in spital sau acasa sper ca la anul astfel de lucruri sa nu se mai repete ca e pacat a ajuns eurovisionul un fel de dansez pentru tine sau uite cine danseaza in care se voteaza cazul social si nu piesa in sine doamne fereste pe ce lume traim e clar ca lumea habar nu are cu ce se mananca acest concurs eurovision de face astfel de alegeri eronate dar poate a avut cote la pariuri piesa asta de a castigat nu stiu nu pot sa imi explic
Oricum cele mai multe voturi le-am vazut la Portugalia si s-a mai dat la Armenia Spania Italia Franta Suedia Ungaria Ucraina Bulgaria Anglia Germania Belgia Polonia Belarus Azerbaidjan Olanda Moldova Grecia Cipru Norvegia si altele
Oricum din toate tarile care au acordat anapoda voturile Moldova iata ca a reusit sa isi pastreze traditia nu a votat cu nici o alta tara decat cu cele la care obisnuia sa acorde voturi deci fata de Romania care a fost zgarcita nu a acordat puncte tarilor vecine ci altor tari Moldova a reusit treaba asta asa ca respect respect respect respect si inca o data stima si respect pentru ei ne-au dat clasa aseara bravo lor nu m-as supara daca ar organiza si ei vreodata eurovisionul ca au sanse fata de noi care nu trimitem ceva ca lumea la acest concurs ca sa dorim cu adevarat sa castigam
ElectronicSound întreabă:
Patricia444 întreabă: