1) Nirvana este formaţia mea preferată. Datorită lor ascult rock.
2) Kurt Cobain a fost un geniu din toate puctele de vedere.
3) Normal că aş plăti enorm pentru un concert Nirvana. Îmi pare rău că m-am născut în '95.
Dacă îţi place Nirvana, încearcă şi Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden.
Toate raspunsurile voastre ma fascineaza..ma bucur ca inca mai sunt oameni care sa aprecieze ce a mai ramas din Nirvana. pentru miine aceasta trupa nu va muri niciodata.
Nirvana este şi formaţia mea preferată, dar frate, oamenii prea îl pupă în c*r pe Kurt. Îmi plac versurile lui, erau originale, punea suflet în ce făcea, dar din punct de vedere muzical nu era aşa uimitor şi în niciun caz nu era un geniu. Era doar o persoană mai deosebită, geniu e mult spus.
Da, îmi place Nirvana, e o trupă pe care o apreciez pentru muzica pe care au făcut-o, mă pot regăsi în multe dintre melodiile lor, mă relaxează să-i ascult; iar Kurt... păi ce se poate spune, a fost un adevărat talent, a avut o influenţă asupra multor oameni şi artişti.
Şi da, aş plăti pentru un concert de al lor, aş fi vrut să am ocazia să-i văd măcar o dată, să pot fredona versurile melodiilor împreună cu Kurt
Totuşi sunt alte trupe mai bune în sfera grunge-ului dar şi Nirvana sunt geniali.
Am crescut cu trupa asta, deoarece tata o adora, la fel și unchiul meu. Și cred că încă le place. Îmi plac, sunt ok! Kurt a fost un talent înnăscut, păcat că a murit...
Da, aș merge la concert!
Nirvana..azi e ziua lu' Kurt. Nirvana a fost, este si va fi cea mai buna trupa grunge. Imi place mult nirvana..imi place mult sa port tricoul cu nirvana chiar de ziua mea, mi-am facut un tort exact ca si file:///C:/Users/Andra/Desktop/Nirvana-Wallpaper.jpg Imi pare rau de Kurt. mi-as fi dorit sa fi avut ocazia sa il vad. si da, as merge la un concert nirvana, chiar m-as duce. as fi in stare sa iau bilet si la vip.
Nirvana este formatia mea favorita. Kurt era un geniu. Avea o voce fabuloasa, compunea versuri incredibile and all the good sh! t in the whole Universe. Cred... cred c-as fi dat toata suma necesara cumpararii unui bilet.
Also http://fc06.deviantart.net/......socool.gif