| VisezCuOchiiDeschisi a întrebat:

Cine este cantaretul pe care il ascultati de foarte mult timp? Astazi, printr-o coincidenta am realizat ca au trecu 9 ani de cand ascult Christina Aguilera Maria si tot nu ma plictisesc.Ii ascult creatiile inca din 2002.Vi s-a intamplat sa idolatrizati pe cineva de mai mult timp?

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

In cazul meu e vorba de trupe. Sunt cateva pe care le ascult de vreo 5-6 ani, de cand le-am descoperit. Cateva dintre ele sunt Children of Bodom, Bullet for My Valentine, Linkin Park, Green Day si My Chemical Romance. Pe ultimele 4 le ascult ceva mai rar in prezent, insa intra tot la categoria asta.

| Dariusuu a răspuns:

Pot spune ca e Eminem.

O seara placuta sa ai.

| Havok83 a răspuns:

Sincer da spre exemplu eu ascult trupa rammstein de 7 ani de zile si acum am toate albumele lor am fost si la concertul de la Bucuresti si ma voi duce si anul acesta in iulie.

| Havok83 a răspuns:

Si datorita lor m-am apucat de chitara electrica si cant intro formatie dintr-un liceu din zona.Eu unul sunt multumit de aceste beneficii.

| VisezCuOchiiDeschisi explică (pentru Havok83):

Se vede ca ii asculti de mult timp.Imi pare bine ca nu sunt singura care nu se plictiseste niciodata de ce ii place.Am trait pe cantecele ei.Si am mers si la ultimul concerc din U.K., alaturi de sora mea, cu vechiul "Stripped" a facut senzatie.Eu cantam toata ziua prin casa, o imitam aproape perfect, cel putin asa credeam.Ma simt bine ca o ascult de atata timp si inca nu m-am plictisit.Melodii ascultate de mii de ori pe care cu greu le uit.happy