Prezent.
Pur si simplu ii ador. Ma regasesc in muzica lor, sunt uimitori. Cand sunt fericita ascult BVB, ma face si mai fericita. Cand sunt suparata ascult BVB, ma face fericita . Si ii ador si pe ei ca persoane. Andy e un frumos cu voce uimitoare. Baiatu' asta e un miracol, e perfect =p~. Jake e un maestru al chitarii. Are niste solo-uri de vis. Christian "CC" Coma stapaneste foarte bine tobele . Jinx e superb la chitara, il ador. Si Ashley e un "boss on bass" . Canta super la chitara-bass. Si sper ca vor ajunge departe. Eu ii sustin. Desi imi doaresc foarte mult sa vina si in Romania . Vreau sa fac cunostinta cu ei. Aaa da si am si un tricou cu trupa b-). Pana si noaptea ascult BVB . Pur si simplu : O TRUPA EXTRAORDINAR DE UIMITOARE. Si melodiile lor? Uimitoare, nu am cuvinte la ce cantece superbe au. Ca de exemplu : Fallen Angels, Perfect Weapon, Coffin, Carolyn, Saviour, New Religion, Youth and Whiskey si sa nu uitam de melodia mea preferata : The Legacy \m/. si mai sunt multe melodii
Black Veil Brides Army \m/
Hmm. poti sa-mi dai niste exemple de piese bune?
personal am ascultat vreo 3-4, dar singura care mi se pare decenta e Fallen Angels.
Pai, uite aici niste piese de la BVB care imi plac mult : Mortician`s Daughter, Rebel Love Song, We stitch these wounds, New Religion, Saviour, Carolyn, All your Hate :] asculta`le pe acestea. sper sa-ti placa
Huh. not bad... :] imi plac toate, mai ales Saviour. Mersi.
Cu placere.