| PikaRawrr a întrebat:

Dar mai ales fani Kpop! Dar mai ales fani SHINee!

Voi v-ati uitat la hello baby?
Daca da. ati plans la ultimul episod?

Si care a fost: cel mai penibil moment
cel mai amuzant moment.

Atentie! DOar Fani SHINee

6 răspunsuri:
| Puţifer a răspuns:

Sincer.nu m-am uitat.big grin
insa daca poti, trimite-mi prin mesaj.un site cu acest serial [ daca e serialbig grinbig grin ]
nu am auzit de el.dar daca e despre SHINee mi-as dori sa-l vadlove struck
sunt o mare fana a lor.love struck

| PikaRawrr explică:

Bianca nu vreau sa fiu rea dar nu iti dau. Cauta singura!

| Seiran a răspuns:

Da eu m-am uitat smug Si ca sa fiu sincera.Eu una am plans la sfarsit, o data cu Key.Si apoi, m-am mai uitat o data.Si chiar si atunci am plans tongue Asta fiindca eu sunt mai sensibila.Cel mai penibil moment a fost cand. thinking Taemin a inceput sa danseze ca sa primeasca inghetata,si Onew la fel, dar el a dansat ca sa primeasca prajituri rolling on the floor Si cel mai amuzant moment nu-l pot alege, show-ul in sine a fost mega-amuzant smug

| casy_5467 a răspuns:

Da iuuubesc shinee [forever a shawol] si da m-am uitat la hello baby. da am plans enorm la ultimul din 2 motive : 1. am plans la videoul facut de key in care si el a plans so 2. am plans pentru ca atuncia a fost prima oara cand l-a luat onew in brate pe yoogeun.

| Shery a răspuns:

M-am uitat la emisiuni mai mult cu U-kiss, suju, iti recomand cu caldura "Oh my school!" (se mai numeste si "100 out of 100"), apare si minho in ea, si onew la un moment dat. E super tare! love struck

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Si eu m-am uitat happy
Si am si plans la sfarsit ~ eh nu,, lacrimi de crocodil,, dar am plans putin a fost emotionant
Si imi pare rau ca nu mai fac episoade.
Acum ma uit la Tv show-ri ca Steong Heart e super tare ~

Întrebări similare