anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUm de ce imi plac melodiile mai mult in notele minore,adica sa zicem,am o melodie in fa minor ce o ador, se numeste let myself go lasa-ma sa plec.
Dar o dau slowed in d#, d-sharp minor re# si acolo simt asa nu stiu un sentiment, un sentiment asa mare.
Nu inteleg de ce, ce parere aveti?
De ce ador melodiile slowed dar nu in toate notele?
Ador si fa minor si re# minor eu mai ascult si in major dar nu toate si nici in major nu toate.
Tin sa mentionez ca piesa e din sol# cu fa si o dau in f# cu d#.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"De gustibus non est disputandum!" spune un vechi proverb latin, care ti se aplica si tie, adica " gusturile nu se discuta " si este singura explicatie pentru gustul tau diferit de al altora.

Tu probabil ai fost educat intr-un anume fel, ori obisnuit sa asculti in casa, la parinti, la radio sau cine stie unde o muzica mai lenta, care ti-a placut si ti s-a lipit de inima.

la fel ca tine sunt milioane de alti oameni care prefera muzica zgomotoasa: hardrock ori muzica clasica, ori manele, daca pentru ei inima lor rezoneaza la muzica respectiva si asta ii face fericiti.
Pentru atat lucru nu trebuie sa te miri, fiindca fiecare individ este diferit si gust pe care-l are de mic, sau pe care-l cultiva mai tarziu in viata, este placerea lui.

Răspuns utilizator avertizat
| computerworm412 a răspuns:

Pui problema complet gresit. Fiecare persoana poate prefera ce doreste. Nu ai nicio boala/afectiune daca preferi melodiile in note minore.

| stephc a răspuns:

Tu stii raspunsul, de unde sa stim noi de ce iti plac tie melodiile slowed? poate ca ti se pare ca suna mai bine sau iti dau un sentiment de relaxare.